poze metalhead meeting 2016

METALHEAD Meeting 2016

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 3 Iunie 2016

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Rotting Christ isi lanseza noul album la METALHEAD Meeting 2016 - 3-5 iunie, Bucuresti, Romania !

Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal.

Englezii de la DRAGONFORCE vor concerta in premiera in Romania la festival si se alatura thrasherilor germani de la KREATOR, trupei olandeze de symphonic metal Delain si grecilor de la Rotting Christ . Englezii vin la Bucuresti cu un setlist de peste 90 de minute care va trece prin toata cariera de peste 15 ani a trupei.

Despre DRAGONFORCE

Trupa britanica de epic power metal DRAGONFROCE, a fost formata in 1999 de chitaristii Herman Li si Sam Totman, initial numindu-se DragonHeart. Cu clipuri cu peste 70 de milioane de viewuri pe Youtube, Dragonforce este fara indoiala unul din capetele de afis ale noului val al metalului mondial.

Muzica lor este caracterizata de rapiditatea celor doi chitaristi si chiar daca in mod normal formatia este incadrata la Power Metal, Herman Li a descris stilul DragonForce ca fiind Nintendo Metal, pentru ca arpegiile si rapiditatea sa si a lui Totman confera un sunet asemanator muzicii celei de a treia generatii de jocuri video din perioada 8 biti.

Din 1999 pana in prezent Dragonforce a lansat 6 albume, ultimul dintre acestea, 'Maximum Overload' fiind foarte bine primit atat de public cat si de presa de specialitate.

In prezent, in DragonForce inseamna: Sam Totman si Herman Li la chitare, Marc Hudson la voce, Frederic Leclercq are in grija bassul dar face si backing vocals, Vadim Pruzhanov este la clape si Gee Anzalone se afla in spatele tobelor.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=0jgrCKhxE1s

DESPRE METALHEAD MEETING

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

ABONAMENTE

Abonamentele au pret special de 120 lei Acces General / 150 de lei Golden Circle, pana pe 1 decembrie, apoi acestea vor costa 140 respectiv 170 de lei in prima perioada de presale (pana pe 1 martie), respectiv 150 si 190 pana pe 15 mai si 160 si 200 dupa 15 mai si in ziua concertului

Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de 7000 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de persoane in 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta.

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro (locatii fizice in taota tara: Muzica, IQ BOX, Say Shop, Perfect Tour, VGeneration, Senia, terminalele ZebraPay, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, inMedio etc..)

METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol

O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2103
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3144 zile, 19 Aug. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .