poze new world punx cu ferry corsten si markus schulz la bucuresti

New World Punx cu Ferry Corsten si Markus Schulz la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Septembrie 2013
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

The Mission ii aduce din nou in Romania pe doi dintre cei mai iubiti DJ-i internationali trance, Ferry Corsten si Markus Schulz, la Arene Romane, Bucuresti, pe 7 septembrie 2013.

New World Punx este numele celui mai nou proiect muzical al celor doi artişti, o combinaţie inedită de sunete punk îmbinate cu stilul melodic, euforic al trance-ului. Pe lângă aceştia, lineup-ul va fi completat de doi DJ locali Snatt&Vix.
Chiar dacă producțiile lor muzicale sunt distincte, Markus şi Ferry au reuşit să creeze o lume a sunetelor cu totul diferită, atunci când au început colaborarea pentru New World Punx (NWP). DJ Set-urile proiectului NWP sunt puternice şi pot fi descrise ca o furtună de ritmuri care a stârnit interesul consumatorilor de muzică tech-savvy din întreaga lume. Numele provine de la hitul lui Markus Schulz - ”The New World” şi celebra piesă a lui Ferry Corsten – “Punk“.
Originar din Rotterdam, Olanda, Ferry Corsten a fost votat în mod constant ca unul dintre cei mai buni DJ din lume de către toate sondajele revistelor de specialitate. În cei peste 21 de ani de experienţă, DJ-ul olandez a lansat şapte albume de studio şi zeci de remix-uri şi compilaţii.

Markus Schulz este un al veteran al muzicii trance, ocupându-se de acest domeniu încă din 1990. Deţine titlul de cel mai bun DJ American, între anii 2012-2013, în urma voturilor acordate de cititorii revistei DJ Times, reuşind în ultimii 10 ani să dea o identitate personală stilului progressive, trance şi house.

Snatt & Vix sunt doi producători/DJ români care au introdus cu succes pe piaţa românească muzica trance & progressive. Snatt & Vix sunt artişti semnaţi de lable-uri ca: Armada Music, Amsterdam Trance Records, Coldharbour Recording sau High Contrast.

Bilete în avans: 45 lei
Bilete la intrare: 60 lei

Mai multe detalii: http://www.iconcert.ro

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3973 zile, 05 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .