poze the fresh prezinta baths live

The Fresh prezintă BATHS [LIVE]

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Mai 2015 22:00
Strada Țărmului nr.17

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Pe 22 mai, The Fresh anunță Baths, o reprezentație live aflată la întâlnirea dintre muzica acustică și sfera electronica, pentru prima dată la București. Pe scena Gaia Boutique Club, tânărul muzician Baths va dezvălui timid, dar entuziasmat alchimia sa de genuri muzicale. De la electro și futurepop la chillwave și synth, baia de sunete în care Baths își cufundă publicul eliberează o cascadă de emoții la fel de greu de controlat ca și personalitatea muzicală a californianului. Eclectic prin alăturarea de elemente melodice și instrumentale, stilul Baths se definește prin el însuși. Este motivul pentru care falsetto-urile lichide și percuția energică, susținută de clape și sintetizator, l-au adus pe muzician în anturajul artiștilor-mentori Flying Lotus și Daedalus, producând piese și pentru Gold Panda sau Shlohmo. Alături de muzicianul american, The Fresh ne dă întâlnire pe 22 mai cu artiștii bucureșteni Oktopus și Search DiP. Porțile Gaia Boutique Club se deschid începând cu ora 22:00, iar biletele sunt disponibile doar la intrare în seara evenimentului, la prețul de 25 de lei.



BATHS LIVE (Los Angeles/USA)
Anticon

https://www.facebook.com/bathsmusic
https://soundcloud.com/bathsmusic
https://twitter.com/BATHSmusic

Afiliat casei de discuri Anticon și considerat cea mai tare prospătură electronica din Los Angeles în 2010, Will Wiesenfeld s-a născut în orășelul californian Tarzana în 1989. La patru ani, se întrece deja cu fratele său la clapele pianului, instrument pe care îl abandonează după 8 ani pentru a continua să experimenteze în voie cu sunetele. În pragul pubertății,Will înregistrează prima sa bucată muzicală, a cărei versatilitate devine ușor de identificat în următoarele sale proiecte. Relocat în Los Angeles, lansează albumul ”Fabric„ sub pseudonimul său mai vechi, [post-foetus], lucrând apoi la proiectul ambiental ”gorgeous” alături de revista iralndeză State.ie., de această dată sub numele de Geotic.

În 2007, Baths devine noul său nume de scenă, ales de Will printr-un simplu exercițiu de imaginație – cada era spațiul în care se refugia pentru a se juca de-a muzica. După 3 ani de creație și 2 luni de înregistrări în dormitorul său, Will Wiesenfeld scoate la lumina zilei albumul de debut ”Cerulean”, menționat printre cele mai bune albume ale anului 2010 în topul Pitchfork. Cu o linie melodică bogată, fluctuații vocale fantomatice, jocuri instrumentale și beat-uri persistente, chiar dacă albumul te poate face să te simți trist, retras, copleșit sau incomplet, nu poți ignora entuziamsul sincronizării de senzații resimțite.

După trei albume aclamate de publicul indie, producția remixurilor Shlohmo – ”Post Atmosphere” și Gold Panda – ”Marriage„, aflate la granița dintre genuri, precum și fertila contribuție la piese ca Flying Lotus - "Little Hours", Daedelus - "French Cuffs", Ryan Hemsworth - "Still Cold" și Nobody - "Beaches" , Baths reușește să contureze un chillwave distinct, vag similar cu sunetele lui Toro y Moi. Un pseudo-reprezentant al futurepop-ului, imprevizibilul muzician continuă să exploreze potențialele zone de intersecție dintre sfera electronica și muzica acustică.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINEUP:

BATHS LIVE
OKTOPUS
SEARCH DiP

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE:

- 25 de lei doar la intrare

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII:

DATA: Vineri, 22 mai 2015
ORA: 22:00
LOCAȚIE: GAIA BOUTIQUE CLUB
ADRESĂ: Strada Țărmului nr.17

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/687016451425692/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENER:

BALLANTINE'S - www.facebook.com/ballantines.romania


SPONSORI:

GROLSCH - http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA - http://www.facebook.com/aqua.carpatica

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, ERAGON VIBES, GETLOKAL.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, REVISTA SUNETE, ROEVENTS, RING, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE, SEKAZONE.RO, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, URBANBLOG.RO, UZR.RO, PARTYTRCKR.COM, VINSIEU.RO, UTV, ZILE SI NOPTI


ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/687016451425692/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 875
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alina silaghi

Adaugat in urma cu 3259 zile, 18 Mai. 2015

Adaugat de WiseFactor

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .