poze french swing jazz tango

French Swing-Jazz & Tango

Bucuresti , Bucuresti. Joi 23 Martie 2017 20:30 - Joi 23 Martie 2017
Serendipity Bistro Strada Dumbrava Rosie nr 12

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Joi 23 Martie vă invităm să petreceţi o seară cu parfum franțuzesc: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) Alexandru Burcă (pian)

Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri în București, în țară și în străinătate, interpretând un repertoriu de chansonete, swing-jazz și musical la ‘Bucharest Music Film Festival’, Festivalul ’Simfonii de Vară, ‘Stagiunea Muzicală Estivală’ din București, Festivalul Național ‘Zile și Nopți de Teatru la Brăila’, Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Muzeul ‘Nottara’, Teatrul ‘Regina Elisabeta’, Teatrul ‘Godot’, Teatrul ‘Maria Filotti’ din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române, la sediul UNITER -’Gala-Le Théâtre’, în Lille (Franța), etc.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat cu premiul I al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Festivalul Internațional ‘George Enescu’, Opera Națională din București, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Televiziunea Română, Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Teatrul ‘Maria Filotti’ din Brăila, Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, Festivalul Național ‘Zile și Nopți de Teatru la Brăila, Teatrul ‘Regina Elisabeta’, Teatrul ‘Godot’, Palatul Parlamentului, în Paris, Lille, Berlin.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14:00 – 00:00. Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2017/03/french-swing-jazz-tango-6/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 696
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
munteanu anca

Adaugat in urma cu 2587 zile, 21 Mar. 2017

Adaugat de Munteanu16039

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .