poze grand cinema more transmite opera madama butterfly

Grand Cinema & More transmite opera Madama Butterfly

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Septembrie 2014 20:30

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Spectacolul inregistrat se bucura de o realizare inedita, fiind jucat pe o scena suspendata deasupra superbului port din Sydney

Madama Butterfly, celebra opera semnata de Giacomo Puccini, va fi difuzata joi, 18 septembrie, de la ora 20.30. Spectacolul face parte din stagiunea culturala 2014-2015 a Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, care ii intampina pe spectatori cu reprezentatii de trait si de povestit.
Pus in scena in portul din Sydney, spectacolul este o interpretare moderna a povestii tragice de iubire dintre o gheisa si un ofiter american. Regizata de Alex Ollé, opera Madama Butterfly imbina in mod ingenios gratia si frumusetea decorurilor traditionale japoneze cu elemente moderne. Spectacolul in aer liber include un decor dinamic, cu un soare si o luna uriase, care rasar din apa si se ridica deasupra scenei. Costumele si decorurile aduc la viata o fantezie orientala moderna, pe fundalul unei panorame unice: in spatele scenei suspendate deasupra renumitului port din Sydney, spectatorii vor putea admira Opera si impunatorul Harbour Bridge. Madama Butterfly este semnata de Opera Handa, un proiect al Operei Australia, renumita pentru productiile sale spectaculoase puse in scena in aer liber.
Spectacolul de opera se bucura de o distributie internationala de exceptie. In rolul tragicului personaj Cio-Cio San, tanara gheisa, poate fi admirata soprana japoneza Hiromi Omura. Interpretarea uimitoarei soprane a fost considerata atat de apropiata de perfectiune, incat aceasta a fost denumita “Madama Butterfly a zilelor noastre”. Rolul ofiterului Pinkerton este jucat de tenorul Georgy Vasiliev, cunoscut pentru rolurile din spectacole precum „Nabucco”, „Tosca” sau „Pagliacci”.
Alaturi de Madama Butterfly, stagiunea culturala 2014-2015 de la Grand Cinema & More cuprinde spectacole de opera, balet, piese de teatru si teatru pentru copii, spectacole de improvizatie dar si evenimente speciale care vor putea fi descoperite in urmatoarea perioada. Urmatoarele doua spectacole ale stagiunii vor fi Barbierul din Sevilia, de pe 25 septembrie, si Tosca de pe 16 octombrie, ambele fiind transmise in direct de la Opera din Paris.
Prin noua stagiune, Grand Cinema & More continua sa ofere publicului o experienta culturala alternativa, care impune un nou standard in ceea ce priveste divertismentul din oferta centrelor comerciale.
Mai multe detalii despre stagiunea culturala de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 874
people

Adaugat in urma cu 3487 zile, 10 Sep. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .