poze 3zile a friendly music festival quantic club

3ZILE. A Friendly Music Festival - Quantic Club

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 2 Iunie 2017 12:00 - Duminică 4 Iunie 2017

Categorii: Muzica si Concerte

Dacă începutul verii nu este un motiv suficient de puternic să vă scoată din case, vă oferim noi unul; 3ZILE, un motiv mare cât 3 zile întregi. Luați-vă copiii, frații și surorile și hai, toată lumea la joacă și distracție.


Doamnelor și domnilor, mămici și tatici, copii și bunici, vă aducem 3ZILE. A FRIENDLY MUSIC FESTIVAL, festivalul unde doar Grinch nu s-ar distra și bucura.

Club Quantic se va transforma timp de 3ZILE într-un loc dominat de energie pozitivă pe care o vom asigura prin tot ceea ce se va petrece.

Domeniul generos în care va avea loc acest eveniment va fi animat de muzică live, spații de joacă atât pentru cei mai mari, cât și pentru cei mici; va exista un market dedicat iubitorilor de tatuaje, o zonă dedicată shop-urilor unde vor fi prezente brand-uri urbane cu produse din zona de alternative fashion, brand-uri de streetwear, produse pentru body piercing, accesorii şi alte obiecte realizate manual.

Ce poți să faci 3ZILE?

Să stai în hamac, să te joci în aer liber, să-ți înnoiești garderoba, să nu-ți bați capul cu gătitul, să asculți un concert fain și mai vezi tu, că ai de unde să alegi.

3ZILE nu este o alternativă; este o escapadă din urban, fără eforturi, într-un spațiu cu atitudine și dinamism.

3ZILE de MUZICĂ

Susținem și încurajăm valorile românești autentice, prin urmare, coloana sonoră a festivalului 3ZILE va fi asigurată în proporție de 100% de formații românești, consacrate și din noul val. Diversitatea muzicală va predomina atât la nivel de gen cât și cât și la nivel de atmosferă și ambianță.

Primii artiști confirmați:

Vița de Vie ● Paraziții ● Luna Amară ● Implant pentru Refuz ● Robin and the Backstabbers ● ROA ● Firma ● The Kryptonite Sparks ● Days of Confusion ● RoadkillSoda ● Bass Turbat ● Relative ● Sunet Fin ● Front
MORE TBA

Zona muzicală va fi împărțită în 2 scene, OUTDOOR și INDOOR.

Scena OUTDOOR este amplasată într-o arie generoasă, înconjurată de copaci, în mijlocul naturii. Pe timpul zilei, în această zonă vor fi numeroase activități, iar seara se va transforma într-un spațiu concertistic spectaculos.

23:00 este ora care va marca deschiderea activității pe scena INDOOR. Muzica live va întreține atmosfera până la ora 2:00 când va începe afterparty-ul, un DJ preluând ștafeta muzicală.

Biletele și abonamentele pentru acest festival se vor putea achiziționa începând 1 februarie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2506
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2613 zile, 01 Feb. 2017

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .