poze a treia editie t festival la romexpo

A treia editie T-Festival la Romexpo

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Mai 2015 - Duminică 10 Mai 2015

Categorii: Muzica si Concerte

T-Festival este cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor si muzicii rock si este organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), in parteneriat cu Uniunea Internationala a Transportatorilor Rutieri (IRU).


In 2015, cei mai mari producatori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete si echipamente, dar si pasionatii din aceste domenii se vor aduna, in perioada 8-10 mai la Bucuresti, la pavilionul expozitional ROMEXPO, si vor incinge spectacolul spre deliciul publicului.
Atentia tuturor se va indrepta catre cele 3 concursuri: ”Cel mai Frumos Camion”, ”Cea mai frumoasa motocicleta”si ”Cea mai populara formatie rock”, trofeu decernat alaturi de Rock FM.
Premiile vor fi si ele pe masura: 3.000 euro si produse si servicii in valoare de 2.000 euro pentru cel mai frumos camion, 2.000 euro pentru cea mai frumoasa motocicleta din Romania si 2.000 euro pentru cea mai populara formatie rock.
Fondul total de premiere pentru toate concursurile fiind de: 16.000 euro.
De asemenea, publicul se va putea delecta la statia de Girls Truck Wash & Bike Wash, dar si cu show-uri Moto, Truck, Drifting, Demo-uri, Cascadorii, alaturi de invitati speciali. in cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regasi alte tipuri de vehicule, precum automobile de epoca sau prototipuri de la universitati; MOTO - cu zona Harley Owners Grup, special dedicata posesorilor de Harley Davidson, realizata in parteneriat cu Pro Bike; FUN – unde participantii isi vor putea face tatuaje si participa la concursuri de skanderberg, iar cei mai curajosi vor incerca Human Slingshot: prastia umana; KIDS si food court.
Pe 9 mai va avea loc parada camioanelor si motocicletelor intre ROMEXPO si Piata Unirii si retur, organizata cu ocazia zilei tuturor transportatorilor iar seara va incepe cu un show de cabaret, urmand concursul de rock si incheindu-se cu "Cristi Minculescu - intre Led Zeppelin la Whitesnake, trecand pe la Iris". Programul cuprinde toate hit-urile cunoscute si cerute deopotriva ale artistului, respectiv: “Trenul fara nas”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Casino”, "Nu ma uita", dar si o serie de surprize: "De vei pleca", “Ultima toamna”, "Cine ma striga in noapte",”Somn bizar”, “Baby”, precum si preluari-tribut din repertoriul artistio;r emblemstici care i-au influentat cariera.
Nu in ultimul rand, pe data de 8 mai, va fi organizata o conferinta internationala pe tema competitiei in domeniul transporturilor, in parteneriat cu IRU si unde vor fi prezenti cei mai importanti jucatori din transportul rutier european si din Romania, fiind urmata seara de Gala dinner ”25 de ani de UNTRR”, unde companiile de transport de top vor fi premiate.
in 2014, T-Festival a avut loc la Jucu, langa Cluj-Napoca, iar cele mai frumoase camioane si motociclete din Romania au facut spectacol in timpul zilei, iar cele 12 trupe straine si autohtone invitate au incins atmosfera dupa lasarea serii.
in 2013 a avut loc prima editie a T-Festival, la Targu Mures, unde publicul a ales cele mai frumoase camioane si motociclete si s-au delectat pe acordurile Zdob & Zdub si Trooper.
Anul acesta concursul se va desfasura in perioada 16 Februarie 2015, ora 12.00 – 09 Mai 2015, ora 24.00, in 2 (doua) etape, dupa cum urmeaza:
• Etapa I – inscriere in Concurs, in perioada 16 Februarie 2015, ora 12.00 – 03 Mai 2015, ora 23:59, desfasurata pe website-ul www.t-festival.ro;
• Etapa II – Finala Concursului in zilele de 08 si 09 Mai 2015 la locatia Romexpo, sector 1, Bulevardul Marasti, nr. 65- 67 Bucuresti, Romania.
In acest sens, Participantii vor posta 3 fotografii, precum si un clip / film de maxim 4 minute in care trupa rock din care fac parte interpreteaza o melodie, respectand indicatiile privind tipul de fisier, marimea si calitatea pozelor, astfel cum acestea se regasesc pe Website. Inscrierea la Concurs este posibila online.
Toate trupele care se inscriu pe website vor fi analizate de un Juriu profesionist alcatuit din: Cristian Hrubaru – Rock FM, Alin Dinca – Rock FM si solist Trooper, Alex Revenco – jurnalist si analist muzical.
In urma analizei probelor muzicale trimise, juriul va decide care sunt cele 10 trupe rock care vor intra in Finala concursului.
Cinci din cele 10 trupe rock vor intra pe scena festivalului Vineri pe 08 Mai iar celelalte 5 trupe vor intra pe scena festivalului Sambata pe 09 Mai.
Fiecare trupa va avea la dispozitie aproximativ 20 de minute pe scena festivalului pentru a demonstra, interpreta melodii rock proprii sau reprezentative pentru genul rock.
Cele 10 trupe rock vor intra pe scena festivalului in functie de numarul de voturi (“like-uri”) primite: de la cel mai mare numar pana la cel mai mic, trupele isi vor alege pozitia in cele 2 zile de concurs.
Finala va avea loc pe data de 8 si 9 Mai 2015 in cadrul locatiei Romexpo, sector 1, Bulevardul Marasti, nr. 65- 67 Bucuresti, Romania.
Fiecare persoana ce va intra in cadrul festivalului va primi un singur buletin de vot pentru fiecare bilet de intrare la festival pe care il achizitioneaza, buletin de vot cu ajutorul caruia va putea vota o singura trupa rock dintre toate cele inscrise pentru concursul de “CEA MAI POPULARA TRUPA ROCK T-Festival 2015”. Votarea se inchide pe data de 09 Mai la orele 24.00, urmand ca trupele castigatoare sa fie anuntate pe data de 10 Mai, pe scena festivalului.
Trupele Rock care au primit cele mai mari 3 punctaje (numar de voturi) vor castiga primele 3 premii (in ordine): Premiul I, Premiul II si Premiul III.
In caz de egalitate, intre doua sau mai multe trupe, juriul va lua decizia care trupe vor primi premiile 1, 2 si 3 la concursul “CEA MAI POPULARA TRUPA ROCK T-Festival”.
Premiile :
Premiul I consta in aproximativ 2000 de euro adica 8900 lei (suma bruta).
Premiul II consta in aproximativ 1000 de euro adica 4450 lei (suma bruta).
Premiul III consta in aproximativ 500 de euro adica 2225 lei (suma bruta).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2312
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3315 zile, 02 Mar. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .