poze  ador loredana super show ul toamnei

“Ador” - Loredana - Super Show-ul toamnei

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 10 Noiembrie 2017
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Loredana pregătește, pentru al șaptelea an consecutiv la Sala Palatului, un show tematic inovator, “Ador”. Spectacolul din acest an este unul special, care marchează 33 de ani de carieră artistică fără egal în industria muzicală românească.

Loredana a intrat în showbiz-ul românesc direct pe poziția de star a unui copil minune și a reușit imposibilul în efemera industrie muzicală: o carieră de peste 3 decenii de-a lungul căreia a evoluat, a inovat, a deschis drumuri, a impus standarde și a stabilit recorduri. Loredana este un artist total: cântăreață, compozitoare, textieră, orchestrator, actriță în producții românești și internaționale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare, fashion icon.
De-a lungul carierei, Loredana și-a fațetat talentul printr-o asiduă dorință de autodepășire, dar mai ales cu patima unui îndrăgostit de publicul său, pe care îl adoră și care o adoră. “Ador” este și conceptul show-ului care va avea loc pe 10 noiembrie, pentru al 7-lea an consecutiv la Sala Palatului și care va marca cariera spectaculoasă a Loredanei.
Vineri, 10 noiembrie, de la ora 20.00, Loredana își va arăta din nou venerația pentru publicul care o adoră și va uimi, ca de fiecare dată, audiența cu un show unic. În fiecare toamnă, fanii așteaptă cu nerăbdare noua producție a Loredanei. Anul trecut, Sala Palatului a fost neîncăpătoare și, din păcate, un număr impresionant de fani nu a reușit să-și achiziționeze bilet, spectacolul “Sentimente” fiind sold-out cu câteva săptămâni înainte.
“Ador” – Loredana, pe 10 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1994
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2486 zile, 04 Iul. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .