poze adrian berinde lanseaza albumul atat de bine

Adrian Berinde lansează albumul “Atât de bine”

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Iunie 2015 21:00
Tribute Club, Calea Victoriei 118

Categorii: Muzica si Concerte

Adrian Berinde lansează albumul “Atât de bine” cu ocazia aniversării a 20 de ani pe scenă

Joi, 18 iunie 2015, orele 21:00, la clubul Tribute din București va avea loc concertul de lansare a albumului ”Atât de bine”, concert ce va marca, de asemenea, aniversarea a 20 de ani de activitate muzicală a cantautorului Adrian Berinde.

Albumul ”Atât de bine” este cel de-al șaptelea album semnat Adrian Berinde, din discografia sa mai făcând parte albumele ”Absent” (1995), ”Negru de fum” (1996), ”Vertical” (1998), ”Captiv în inutil” (2001), ”Albaștri după ploi”(2003) și ”Azil” (2011), albume pentru care semnează atât versurile, cât și muzica.

Adrian Berinde este un artist care ocupă un loc special în peisajul muzical româneasc, datorită vocii inconfundabile și a stilului unic - un mix original de rock, folk și poezie autentică. Dar, în ciuda personalității enciclopedice (pictor, muzician, poet, regizor), este o figură discretă, fiind rezervat și selectiv în apariții publice.

La concertul aniversar din 18 iunie de la clubul Tribute, Adrian Berinde va urca pe scenă împreună cu muzicienii de care îl leagă o îndelungată colaborare și o veche prietenie: Jimi “EL” Laco (chitară, vioară), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Norbert Covacs (claviaturi, chitară), Luci Stein (bass) și Claudiu “NAȘU” Purcarin (tobe).

Partenerii media ai evenimentului sunt: Radio România Cultural, Sport Total FM, Rock Zone, Semne Bune și Magic FM.

Notă pentru editori:
Adrian Berinde (n.1958) a devenit un nume în pictura contemporană în Elveția, unde a organizat numeroase expoziții personale și și-a reprezentat țara de adopție în concursuri internaționale și expoziții de grup. În România este cunoscut mai mult ca muzician, decât ca pictor, datorită celor șapte albume ale sale. A făcut parte din echipa prestigioasei companii Cirque du Soleil (Montreal, Canada) și a fost directorul artistic al Clubului Prometheus (București), unde a coordonat realizarea a sute de manifestări culturale, dintre care două spectacole de teatru în regia sa. A publicat un volum de versuri, intitulat ”Captiv în inutil”, iar în prezent pregătește o antologie de poezie, ce va purta titlul ”Doar altfel”.
(adrian.berinde@gmail.com / www.adrianberinde.ro)

Tribute este un club de înaltă ținută, localizat în centrul Bucureştiului, un loc ce se vrea a fi un omagiu adus muzicii live şi divertismentului de calitate. În culisele clubului Tribute se ascunde un echipament sonor de mare fidelitate, special proiectat pentru concerte live de mare clasă. (Calea Victoriei 118, tribute@tribute.ro / www.tribute.ro )

Date de contact:
Dana Nedelcu
Freelancer – PR, Communication, Events
atatdebine11@gmail.com
dananedelcu30@yahoo.com

Mai multe detalii: http://www.adrianberinde.ro

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1300

Eveniment postat de organizator

dana nedelcu

Adaugat in urma cu 3238 zile, 12 Iun. 2015

Adaugat de Dana Nedelcu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .