poze alex porro folk nights

Alex Porro Folk Nights

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 22 Februarie 2011 20:00
Str. Turturelelor Nr. 11

Categorii: Muzica si Concerte

Alex Porro Folk Nights @ Jukebox Venue

Alex Porro, solistul vocal al formaţiei BENETONE, s-a lansat recent pe piaţa muzicală din România şi ca artist folk. Aşadar, în fiecare seară de marţi, începând cu orele 20:00, Alex Porro vă aşteapta la Jukebox Venue pentru a participa la evenimentele din seria Alex Porro Folk Nights.

Alex Porro @ Jukebox! Aplaudat în picioare de către ascultători, Alex oferă în fiecare seară de marţi muzică bună şi spectacol în cadrul unor nopţi ce nu vor fi uitate uşor. De la registrul vesel la cel sensibil, de la recitare de poezie la invitaţi surpriză, Alex Porro ţi-a pregătit o serie de evenimente speciale.

Folk Nights @ Jukebox. Dacă nu ai avut şansa să fii printre cei care au fost acolo săptămâna trecută, Alex va cânta din nou, cu tine şi pentru tine, melodiile ce vor rămâne întotdeauna aproape de sufletul tău. Aşa că în fiecare marţi, deschide-ţi inima, ia-ţi prietenii cu tine şi vino la serile speciale marca Alex Porro numai la Jukebox Venue.

Intrarea la eveniment este libera şi poţi rezerva mese la contact@alexporro.ro sau telefonic la 0720 034 031. Şi dacă incă nu te-ai convins că trebuie să fii acolo, te invităm să îl asculţi pe Alex la http://www.youtube.com/watch?v=lPX7A8sUb6c ! Grăbeşte-te! Locurile sunt limitate!

Un eveniment realizat cu sprijinul Jukebox Club, Magic FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, foreverfolk.com, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 705

Eveniment postat de organizator

irina scarlat

Adaugat in urma cu 4824 zile, 18 Feb. 2011

Adaugat de benetone

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .