poze christmas in vienna sala palatului

Christmas in Vienna @ sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Decembrie 2015 19:30

Categorii: Muzica si Concerte

Fascinanta lume vieneza se va deschide și in acest an publicului din Romania prin intermediul unui spectacol 100% vienez – Christmas in Vienna! Pentru al saptelea an consecutiv, Strauss Festival Orchestra Vienna, dirijata de maestrul Willy Büchler, cu participarea extraordinara a sopranei vieneze Monika Mosser va sustine un amplu turneu in Romania, care va incepe pe 9 decembrie in Timisoara si se va incheia pe 19 decembrie la Sala Palatului din capitala.



2008 s-a numarat printre invitatii de onorare ai Festivalului Enescu.
Născut in Vienna, Maestrul Willy Büchler este unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai muzicii vieneze. De peste 20 de ani, Willy Büchler conduce ca dirijor invitat Strauss Festival Orchestra Vienna, bucurându-se de un succes colosal pe scene de pe întregul mapamond. Optimismul, dedicația, sensibilitatea și umorul sunt caracteristicile stilului său incomparabil de a face muzică, bazat pe prospețime, entuziasm sincer și experiență îndelungată. Willy Büchler continuă tradiția lui Johann Strauss, de a dirija cu vioara in mână, deopotrivă publicul și muzicienii. Maestrul Büchler este recunoscut pentru jovialitatea şi umorul cu care interacţionează cu publicul, creând o atmosferă destinsă, de bună dispoziţie, de adevărată sărbătoare.

Monika Mosser este o artista cu adevarat vieneza. Nascuta in capitala mondiala a muzicii clasice, educata la Conservatorul si la Universitatea de Muzica din Viena, a castigat Concursul International de Opereta “Nico Dostal”, incepandu-si cariera de solista la Volksoper Wien. Fiind o soprana cu uimitoare abilitati interpretative, Monika Mosser are un repertoriu larg si divers, care cuprinde arii de opera, operete, dar si musical-uri celebre. Performantele sopranei au incantat audientele din toate colturile lumii. Monika Mosser este prima soprana din Europa de Vest invitata in Rusia intr-un turneu impreuna cu Strauss Festival Orchestra, toate concertele fiind sold-out. De altfel, Monika Mosser este prima solista vest -europeana invitata sa cante impreuna cu Filarmonica din Moscova.

Sambata, 19 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului, trăieşte un Crăciun de poveste în cea mai distinsă companie: Strauss Festival Orchestra Vienna, dirijată de maestrul Willy Büchler și acompaniată de soprana Monika Mosser!

Pret bilet:

VIP - 250 lei
Categoria I - 150 lei
Categoria II - 100 lei
Categoria III - 60 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3759
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3156 zile, 07 Aug. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .