poze coma ii acoustic set ii part of the electric acoustic project

COMA II Acoustic Set II Part Of The Electric Acoustic Project

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 5 Martie 2016 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Publicul Dark Side Nights merită întreaga noastră recunoștință așa că, pentru prima dată în România vă prezentam un nou concept, Electric / Acoustic Project. Coma, E.M.I.L, Luna Amară, Omul cu Șobolani și Implant pentru Refuz vor cânta LIVE, două zile la rând set list-uri total diferite. În prima zi vor prezenta un set list electric, urmând ca în ziua a doua să ne încânte cu set list acustic.


Trupa a fost înființată în 1999 de șase tineri din București. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest.
Imediat a urmat lansarea videoclipului pentru piesa „Nu vreau fetițo casă” pe care ei o descriu ca fiind „o parodie la adresa utilizatorilior de playback și cultivatorilor de prost gust”.
Primul album „Somn” apare în 2001, lansat alaturi de A&A Records. În același an, vedem urmatoarele două videoclipuri Coma – „Bruzli vs. Vandam” („videoclip ce nu va avea alt rol decât să puncteze faptul că nu am murit”) și „Stai” („un videoclip ce încheie perioada pieselor ușor digerabile sau de TV semnate Coma și ne va înfățișa așa cum suntem”).
Dupa o pauză de 5 ani este lansat al doilea material discografic semnat Coma – „Nerostitele”. Poate fi catalogat drept un album al colaborărilor pentru că în piesele înregistrate îi întâlnim pe Adrian Despot (Vița de Vie), Brugner și pe Bill Gould (basistul Faith No More).
Anul 2008 a marcat lansarea albumului unplugged „Coma Light” pe care băieții l-au pus la dispoziția fanilor gratuit online și prin revista Sunete. Albumul conține 11 piese de pe albumele precedente, reorchestrate pentru a oferi fanilor o experiență nouă.
În noiembrie 2011 a apărut single-ul “Un Semn”, cu o lansare de videoclip în Fire Club. Piesa s-a bucurat de succes, fiind clasată timp de 2 saptamani pe primul loc în topul Radio Guerrilla.
La începutul anului 2014, a fost lansat single-ul “CHIP”, în clubul Colectiv din Bucuresti, alături de alte două trupe: The Boy Who Cried Wolf și Shes Dead. Videoclipul piesei Chip câștigă în 2014 Premiul BEST VIDEO al revistei Sunete. În videoclip apar peste 250 de fani și prieteni Coma, printre care sunt și Junkyard(ROA), Radu Almășan(Bosquito), Adrian Despot(Vița de Vie) și membrii ai trupelor H8, Bosquito, Grey Matters.
Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.
De la înființare până în prezent, trupa a susținut zeci de concerte în România și a fost prezentă la multe festivaluri importante precum Bestfest, Penisula, Coke Live, Stuffstock, Roșia Montana, Studentfest Timisoara, festivalul de Snowboard de la Balea Lac, Mountain Bike la Poiana Brasov, motociclism – MotoRock la Ploiești, Iubim 2 Roți Fest, Burger Fest, Street Delivery Route 68 Fest, Zilele Prieteniei Bergenbier 2014, Shine Fest, Artmania .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1371
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3006 zile, 04 Ian. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .