poze concert andrea bocelli la bucuresti in 2017

Concert Andrea Bocelli la Bucuresti in 2017

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Iunie 2017
Piata Constitutiei

Categorii: Muzica si Concerte

Legendarul tenor Andrea Bocelli într-un nou concert extraordinar care va avea loc în Piaţa Constituţiei, la Bucureşti, pe data de 22 iunie 2017

Andrea Bocelli, cel mai iubit tenor din lume, revine în România anul viitor, pentru a-şi reîntâlni fanii şi pentru a-i încânta cu un concert special, în care va prezenta atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale.

Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, în lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale: „Cinema” şi „Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară”.

„CINEMA” celebrează câteva dintre cele mai bune colecţii de cântece de film gravate în cultura şi inimile câtorva generaţii, inclusiv cântece cu temă epică din filme consacrate (“Doctor Zhivago”, “Love Story”, “The Godfather”, “Life is Beautiful”, “Gladiator”, “The Postman”, “Breakfast at Tiffany’s”), şi, de asemenea, cântece renumite din muzicaluri, imortalizate prin versiunile proprii de pe marele ecran (“West Side Story” şi “Evita”).

Pentru a celebra 20 de ani de la lansarea sa iniţială, în această toamnă a fost lansată o ediţie specială a a albumului bestseller „ROMANZA”. Considerat albumul de succes al lui Andrea şi încă albumul italian cel mai bine vândut din toate timpurile, această ediţie specială remasterizată include 2 versiuni noi ale legendarului „Con Te Partiro” (Time To Say Goodbye). Versiunea ROMANZA – A 20-a Ediţie Aniversară include de asemenea versiunile extraordinare remasterizate ale cântecelor favorite din toate timpurile ale lui Andrea Bocelli: Vivere, Vivo Per Lei, Miserere şi numele albumului, Romanza.

Spectacolele de mare emoţie ale lui Andrea Bocelli, toate însoţite de decoruri şi aranjamente speciale, se îmbină perfect pentru a aduce publicului o experienţă unică în viaţă care combină simplicitatea şi eleganţa muzicii clasice cu forţa captivantă a tehnologiei moderne.

Prin urmare, Andrea Bocelli vă invită să experimentaţi un spectacol profund şi emoţionant, pentru a participa la emoţia cântecelor care ne-au marcat existenţa.

„Invitatia mea, cadoul meu este ca aceste “clasice” nemuritoare sa fuzioneze cu experienta, cu cele mai pretioase amintiri, cu emotiile fiecarui ascultator, pentru a deveni coloana sonora inimitabila în viata lor.” - Andrea Bocelli

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/andrea-bocelli-bucuresti-piata-constitutiei-924970/performance.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2257
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2671 zile, 05 Dec. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .