poze concert aniversar celelalte cuvinte

Concert aniversar Celelalte Cuvinte

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Decembrie 2012
Chaos Venue

Categorii: Muzica si Concerte

Celelalte Cuvinte live @ Chaos Venue

Phoenix Entertainment v-a pregatit o surpriza pentru finalul acestui an: un concert aniversar Celelalte Cuvinte, vineri, 14 decembrie, in Chaos Venue.

In urma cu mai bine de trei decenii, se infatisa publicului, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, o tanara formatie inzestrata cu pasiunea pentru muzica de calitate. Celelalte Cuvinte vor celebra traiectoria lor ce numara mai bine de trei decenii printr-un spectacol extraordinar, asa cum ne-a obisnuit.
Dupa prestatiile live din Arad si Timisoara, Phoenix Entertainment va aduce Celelalte Cuvinte si pe scena bucuresteana, unde sunt asteptati de o multime de fani fideli si entuziasti. Iarba prin par, Daca vrei, Armaghedon, Zmeie si fabuloasa lucrare rock Oglinda vor putea fi ascultate in Chaos Venue pe 14 decembrie.

Profunzimea lirica inconfundabila si virtuozitatea instrumentala sunt caracteristicile principale ale formatiei care si-a dovedit valoarea prin live-urile incredibile, longevitate si constanta muzicala.

Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte de la Bucuresti se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe eventim.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1594
monica

Adaugat in urma cu 4153 zile, 13 Nov. 2012

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .