poze concert chimie afo dan basu in colectiv club

Concert Chimie, Afo & Dan Basu in Colectiv Club

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Octombrie 2013 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Colectiv din capitala

Chimie este un rapper din Constanta. A facut parte din Specii, iar odata cu ”Mambo Siria”, a continuat activitatea sa independent. ”De la zei la cimpanzei” este al doilea album solo, pentru care a colaborat cu Bean, Dragonu, Flou Rege, dar si cu Loredana si Banda Agurida. A aparut acest rap cu input personal si emotional foarte crescut, deosebit de confesiv, si atat de sincer, categorie din care face parte si prestatia sa. Chimie se pregateste sa lanseze al treilea album solo, ”Strada Stramba”, in aceasta iarna.

AFO face parte, ca fratele de mai sus, din pepiniera de artisti marca Constangeles, in sensul ca are doua pedigree-uri de underground pe el: acesta din Constanta, unde a crescut, si cel din Bucuresti, unde s-a maturizat. AFO a colaborat cu numerosi artisti si a reusit sa pastreze orizonturi destul de largi. In acest rastimp a colaborat cu CTC (DOC, Deliric 1, Vlad Dobrescu), Cedry2k, raku si Camuflaj, Gojira, Subcarpati.

Dan Basu a devenit cunoscut datorita vizualurilor ornamentale, care se remarca prin originalitatea compozitiei si a stilului. Acestea sunt bazate pe footage-uri video, prin care artistul incearca sa transmita publicului sentimente si stari diverse.

Flou Rege e rapperul care aspira multa informatie si e interesat de orice a insemnat groundbreaking – chit ca era vorba de istorie, literatura, fizica, filosofie sau arta. Toate crezurile lui sunt exprimate cu respect si pertinenta in muzica sa. Pentru ca Flou e fix omul care nu se poate ilustra decat prin muzica, drept pentru care e evident ca simte sa se lase modelat de fiecare beat pe care da. Flou Rege abia ce a lansat alaturi de DJ Al*bu piesa ”Anima Mundi”, care a primit un feedback foarte bun.

DJ Al*bu este producator si DJ. A colaborat cu mai multi rapperi autohtoni si continua sa produca in stilul sau care premiaza nu numai hip-hop-ul, dar si trip-hop-ul atmosferic si downtempo.

Keri si Sez se ocupa de warm-up si after-party.
Cat costa?
Intrare: 15 lei (cu un shot inclus).

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3840 zile, 14 Oct. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .