poze concert colors in stereo in la mia musica

Concert Colors in Stereo in La Mia Musica

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Iunie 2014 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in La Mia Musica din capitala

COLORS IN STEREO este un concept unic in Romania, mai mult decat o trupa de coveruri. Bandul se alatura unor nume celebre precum Boyce Avenue,The Baseballs, sau The lost fingers, trupe care au reorchestrat single-uri celebre, cantandu-le in interpretarea proprie.

COLORS IN STEREO dezvaluie o abordare proaspata si inedita, menita sa transforme orice petrecere intr-o simfonie de culori si vibratii, cu un repertoriu care variaza de la piese disco, pop, dance,indie, r&b, pop-rock, cu mare trecere la publicul larg.

Stela Anita (voce), cunoscuta publicului prin colaborarile cu trupa Sistem pentru „Never” si „Soare“, a fost vocea unuia dintre cei mai apreciati DJ dinRomania, DJ Andi, alaturi de care s-a bucurat de succesul hit-urilor „Freedom”, „Happiness”, „Colors of the rainbow” si „Universe”, iar in 2012 se bucura de un nou succes cu single-ul „Push it” alaturi de Matteo.

Andrei Chermeleu (voce), cunoscut ca vocalul trupei Voxis din 2005 pana in 2012, a avut succes cu piese ca „To the moon”, „Tell me everything”, „I just wanna” si „My girl”. Dupa colaborarea cu Voxis, Andrei isi lanseaza cariera solo cu un nou single „5ive to 10” realizat in colaborare cu Nick Kamarera , colaboreaza in 2013 cu Tutu la piesa “In talpile goale” si lanseaza “Fara Telefon” single produs de Boier Bibescu.

In 2013 ambii vocali participa la sezonul III de Vocea Romaniei unde ajung in live-uri (Andrei in echipa Loredanei iar Stela in echipa lui Smiley)

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 860
popadriana

Adaugat in urma cu 3565 zile, 24 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .