poze concert get beget si equilibricks in club a

Concert Get Beget si Equilibricks in Club A

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Februarie 2013 20:00
Strada Blanari 14

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club A din capitala

GET BEGET (București)
Trupă românească de pagan rock/metal cu influențe tradiționale ce a luat naștere ca urmare a dorinței de trezire a conștiinței poporului român, prin apropierea acestuia de sacralitatea spațiului pe care îl ocupă >

Trupa Get Beget este rezultatul a trei ani de tranziție de la folk, pagan folk, folk rock, până la actuala formulă de pagan rock/ metal. Înființată în mai 2010, sub vechea denumire "DAC'art", de membra fondatoare Valentina Stafie (voce, chitară acustică, fluiere), formația a participat și a caștigat numeroase premii la festivalurile de specialitate din țară avându-i ca membrii de bază pe George Ungureanu (instrumente de suflat, percuție) și Elena Ana Albu (vioară, voce). După plecarea lui George Ungureanu din țară, trupa a trecut printr-o perioadă de instabilitate la nivelul componenței, marcată de colaborarea cu diferiți instrumentiști. Nucleul lărgit al formației a luat naștere prin cooptarea lui Bogdan "Blană" Dincă (chitară electrică, didgeridoo, percuție) și a lui Mihai Popescu (tobe, percuție, chitară electrică) în formula de bază.
Odată cu schimbarea stilului muzical, prin viața trupei a trecut episodic Alexandru "Mais" Porumb (chitară bas). Se simțea nevoia consemnării unui nou început. De la "DAC'art" s-a trecut la "Get Beget". S-a păstrat spiritul inițial, însă a fost "îmbrăcat" într-un sunet mai puternic, mai complex.
La început de 2013 formula completă este: Valentina Stafie, Elena Albu, Bogdan "Blană" Dincă, Mihai Popescu și cel mai nou membru - Iulian Ștefănescu (chitară bass).
EQUILI BRICKS (Galați)
Funk-rock cu influențe indie și alternativ, concept de echilibru reflectat între muzică și vers desprinse din zid, ca și cărămizile

Trupa Equilibricks s-a re-editat din membrii fondatori Florin Chiriac Hippie (voce, chitară) și Sabin Oana (chitară) a trupei 789 Art, proiect născut prin 2008 împreună cu Răzvan Ionașcu la clape, Răzvan Popa la tobe, Iulian Stir la bass. 789 Art desfășoară o activitate intensă între anii 2009 și 2010, având nenumarate concerte sub diferite formule, atât în orașul Galati cât și la festivaluri de gen din țară. În urma plecării lui Răzvan Ionașcu trupa începe să se gândească la refacerea formației sub altă titulatură, esența conceptului 789 Art fiind pus la încercare (Răzvan fiind cel ce aduce în numele trupei cifra 7 - surogat pentru muzica anilor 70, muzica definitorie stilului muzical al lui Răzvan). Odată cu venirea în trupă a lui Andrei Tănăsăciuc, care înlocuiește pe Iulian Stir la bass, titulatura se schimbă în Equilibricksși astfel echilibrul se creează din nou, împreună cu Gabi Matei la tobe trupa având deja câteva apariții naționale, începând cu Craiova Rock, Jazz Folk Festival în toamna lui 2011. Anul 2012 aduce un alt nou membru în echilibrul formației prin Virgil Petrescu, la tobe, astfel trupa căpătând forma actuală.

Intrarea este libera.

Mai multe detalii: http://www.cluba.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1658
pavalut

Adaugat in urma cu 4106 zile, 21 Ian. 2013

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .