poze concert helloween

Concert Helloween

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Decembrie 2017
Romexpo

Categorii: Muzica si Concerte

Trupa Helloween porneste in turneu cu compozitia originala a formatiei. Kai Hansen, Michael Weikath si Sascha Gerstner vor incanta publicul la chitara si backing vocal, Michael Kiske isi va relua rolul de solist alaturi de Andi Deris, Daniel Löble va tine ritmul la tobe si Markus Grosskopf va canta la bass.

Turneul Pumpkins United va ajunge in Romania, la Romexpo, in 15 decembrie, unde pe parcursul a peste 2 ore, Helloween va purta publicul prin toata istoria sa, interpretand hiturile care i-au facut celebri de-a lungul a peste trei decenii.
„If I could Fly” va fi prezenta în playlistul live al formatiei, alaturi de „Starlight”, „Murderer,” „Keeper of the Seven Keys”, „How many tears” si alte piese ce au facut faimoasa trupa germana.
De la inceputurile sale, in ultimii 35 de ani, Helloween a lansat cincisprezece albume de studio, trei albume live, trei EP-uri, si douazeci si sapte de single-uri, si a vandut mai mult de opt milioane de discuri in toata lumea. Au castigat paisprezece discuri de aur si sase discuri de platină. Timp de peste 30 de ani, Helloween au incantat publicul iubitor de rock, cu ritmuri de chitara hipnotizante si cantece memorabile. Concertul reprezinta un show ce nu trebuie ratat, membrii formatiei mentionand faptul ca un turneu de asemenea anvergură nu va mai fi realizat de catre acestia pe viitor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1472
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2327 zile, 13 Nov. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .