poze concert horia brenciu in hard rock cafe

Concert Horia Brenciu in Hard Rock Cafe

Bucuresti , Bucuresti. Luni 17 Noiembrie 2014 20:30

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Hard Rock Cafe din capitala

Caleidoscopic, exploziv sau fabulos sunt doar cateva dintre notiunile cu care poate fi descris acest artist fenomen! Nimeni altul decat HORIA BRENCIU vine sa iti cante si sa te incante, cu hituri din toate timpurile si cu sarmul sau irezistibil, pe 17 noiembrie la Hard Rock Cafe! Nu pierde un concert de senzatie cu un one man show desavarsit!

HORIA BRENCIU este un entertainer innascut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazda a unor emisiuni TV.

Alaturi de HB orchestra, cea mai complexa orchestra din showbizul romanesc, abordeaza cu mare degajare repertoriul international, interpretand de la balade sentimentale pana la cele mai ritmate refrene lansate de legendele rock’n’roll-ului.

Iar in egala masura face senzatie si cu melodii proprii, printre care se numara si foarte indragitele hituri „Fac ce-mi spune inima” si „Hello”.

Este singurul artist ce reusit sa umple pana la refuz, Sala Palatului, in patru zile consecutive, pentru showul „Fac ce-mi spune inima”, ce a marcat si lansarea albumului „40” (2013).

Iar anul 2014 a insemnat un nou si remarcabil record pentru HORIA BRENCIU si HB Orchestra: punerea in scena a primei productii muzicale romanesti pe scena din impresionantul Pavilion Central de la Romexpo si doua reprezentatii derulate cu casa inchisa.

Asadar, nu rata sansa de a vede live poate cel mai incitat show al momentului! HORIA BRENCIU si HB Orchestra iti da intalnire pe 17 noiembrie de la ora 20.30, la Hard Rock Cafe, pentru o seara la fel de spectaculoasa ca numele de pe afis!

Biletele pentru concertul din Horia Brenciu & HB Orchestra din 17 noiembrie se gasesc la Hard Rock Cafe si sunt disponibile la urmatoarele preturi: 100 lei cu loc la masa in sala si 140 lei cu loc in fata scenei.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1250
george

Adaugat in urma cu 3468 zile, 26 Oct. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .