poze concert kotodama la centrul shakti

Concert Kotodama la Centrul Shakti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 10 Februarie 2013 12:00
Nicolae Beldiceanu nr. 7

Categorii: Muzica si Concerte

Kotodama este o meditatie prin intermediul sunetului, o calatorie sonora in interiorul nostru acompaniata de sunetele instrumentelor traditionale cum sunt bolurile cantatoare tibetane, gongul chinezesc, vibrafonul, sansula, tobe si alte instrumente muzicale.

Ce este sunetul?
Sunetul este vibratie si vibratiile sunt peste tot. Sunetul este o energie care penetreaza cele mai adanci structuri ale corpului: suntem alcatuiti din sunet. Moleculele noastre, structura noastra osoasa si fluidele din corpul nostru reactioneaza la sunete si acesta este un fapt dovedit stiintific. Inca din vremuri stravechi, sunetul a fost folosit ca unealta pentru a alinia mintea, corpul si sufletul cu ritmurile Universului.
Instrumentele folosite in sesiunea Kotodama au o lunga istorie legata de vindecare, aduc puterea si cunoasterea stramosilor pentru a ne ajuta in procesul nostru evolutionar. Kotodama invita participantii la o experienta interioara, o calatorie in interiorul mintii si trupului. Sunetul poate fi folosit pe post de vas pentru a naviga pe oceanul emotiilor, gandurilor si amintirilor.
Kotodama poate avea similaritati cu experiente samanice dar trebuie sa aveti in vedere ca aceasta nu este o calatorie samanica. Artistii nu sunt samani, vindecatori sau cavaleri mistici. Sunt doar simplii oameni care genereaza o experienta atmosferica prin intermediul instrumentelor. Participantii pot fi proprii lor vindecatori sau samani dar Kotodama este doar o usa care se deschide. Este decizia ta daca vrei sa explorezi lumea ta interioara si cat de departe vrei sa calatoresti.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1582
popadriana

Adaugat in urma cu 4102 zile, 22 Ian. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .