poze concert the amsterdams in club colectiv

Concert The Amsterdams in Club Colectiv

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Octombrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Colectiv din capitala

he new party in town continua! Asa cum v-am promis, sambata la Colectiv dam drumul alternativului din lesa si il lasam sa dicteze. La aceasta editie RE:ACTIV, Leo ii are ca invitati pe The Amsterdams.

The Amsterdams este o formatie de indie rock din Bucuresti, infiintata in anul 2005. Componenta actuala ii cuprinde pe Andrei Hategan (voce, chitara), Ovidiu Bejan (chitara, backing vocals, synth), Augustin Nicolae (bass, backing vocals), Andrei Ungureanu (chitara) si Chris Olsman (tobe), el fiind si singurul membru olandez al trupei.

Printre live-urile sustinute de-a lungul timpului la majoritatea festivalurilor din tara, show-uri in deschiderea concertelor unor trupe precum The Cranberries, Morcheeba, Handsome Furs si Wolf Parade, formatia a concertat si in Marea Britanie, Franta ,Spania, Olanda, Italia, Ungaria si Cehia.

“Adolessons” este primul album, aparut in 2009, multe piese de pe album facand parte si in prezent din playlist, cum ar fi Laika, Chased by the housewives sau Lights Out.

Cel de-al doilea album de studio al lor, “Electromagnetica”, a fost masterizat de Harris Newman (cunoscut si pentru colaborarile cu Wolf Parade si Arcade Fire) si il are ca invitat pe Dan Boeckner, care canta la chitara pe piesa „This Burial Ground's For Two”.

In iarna lui 2013 trupa a lansat albumul acustic Winds Apart, pe care se regasesc in mare parte reorchestrari ale primelor materiale, precum si cateva piese noi.

In prezent, The Amsterdams lucreaza la cel de-al patrulea album, prevazut sa apara in 2015, o parte din piesele noi find rulate deja in concerte.

Cel mai nou single al lor, lansat in urma cu cateva luni este “Twin Song”, care a aparut si pe compilatia fEAST 2014, primul festival indie romanesc din Londra, de la care formatia tocmai s-a intors.

Bilet: 10 lei

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 754
george

Adaugat in urma cu 3468 zile, 22 Oct. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .