poze concert the cat empire la arenele romane

Concert The Cat Empire la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Iulie 2014
Cutitul de Argint 26

Categorii: Muzica si Concerte

Concertul trupei australiene The Cat Empire, anuntat initial pentru prima zi a festivalului B’ESTFEST Summer Camp, se va desfasura la Arenele Romane, data ramanand neschimbata, respectiv 31 iulie.

The Cat Empire, Subcarpati, Basska, Blazing Vibez Soundsystem @ Arenele Romane
31 iulie, 18:00

The Cat Empire a luat fiinta in Australia, in anul 1999, fiind formata in prezent din Ollie McGill (clape si backing vocals), Ryan Monro (bas si backing vocals), Felix Riebl (percutie si vocal), Harry James Angus (trompeta si vocal), Will Hull-Brown (tobe) si Jamshid “Jumps” Khadiwhala (turntables, percutie). Muzica lor a fost descrisa ca un melanj ingenios de jazz, funk si rock, cu puternice influente latino, reggae, ska si dub, trupa fiind recunoscuta pentru atitudinea militanta fata de spargerea barierelor muzicale, geografice si lingvistice.

Subcarpati este una dintre cele mai iubite trupe romanesti contemporane, a carei muzica a devenit un adevarat manifest croit in jurul folclorului romanesc, introdus cu maiestrie in cultura underground actuala. Ritmuri de dub, breaks si hip-hop se impletesc perfect cu sonoritati traditionale si proiectii video tematice, dand nastere unui stil care si-a castigat intr-un timp scurt foarte multi adepti. Alcatuita din Bean MC, Vali Umbra, DJ Power Pe Vinil si VJ Andri, trupa are la activ trei albume in palmares: Subcarpati – 2010, Underground Folclor – 2012 si Pielea de Gaina – lansat in urma cu doar cateva saptamani.

Considerata de multi drept revelatia muzicala a anului 2014, Basska este o noutate nu doar prin simpla ei prezenta pe scena romaneasca, ci si prin stilul muzical abordat care suprinde prin ingeniozitate si efervescenta. Un amestec bine inchegat de ska, hip-hop, rock, drum&bass, balkan, punk, piesele celor de la Basska sunt o nebunie instrumentala ce caracterizeaza perfect identitatea artistica a celor 8 componenti, 8 personalitati aparte, cu background-uri muzicale diferite.

Blazing Vibez Soundsystem este la acest moment cel mai important crew bazat pe reggae si dancehall din Romania, cei patru membri avand la activ party-uri saptamanale, numeroase mix-uri si colaborari cu artisti cunoscuti din zona muzicala urbana. Bazele Blazing Vibez au fost puse in anul 2010, cand Jah Army Events - comunitate online dedicata iubitorilor muzicii si culturii Rastafari – a demarat prima serie de party-uri reggae din Romania. Evenimentele s-au bucurat de succes in randul fanilor si, in scurt timp, echipa din spatele acestor petreceri a devenit Blazing Vibez Soundsystem – un crew format din patru Selecta si DJ: Chesarion, DJ Oldskull, DJ Undoo si Zodiak (Colentina Sound System).

Biletele care asigura accesul pentru toate cele patru show-uri sunt disponibile la doua categorii de pret, respectiv 80 si 130 de lei, si pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, www.iabilet.ro, precum si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, sau casa de bilete a Salii Palatului.

Mai multe detalii: http://www.feeder.ro/

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1231
popadriana

Adaugat in urma cu 3657 zile, 25 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .