poze concert the dada band in mojo club

Concert The dAdA Band in Mojo Club

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Octombrie 2014 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Mojo din capitala

Cum era de asteptat, The dAdA revine cu voia buna in Mojo Club. Pe data de 25 Octombrie baietii revin cu show-ul specific si cu voia buna, oferind o seara ne neuitat. Daca iti place, vama, muzica buna si cuba libre atunci sigur o sa vibrezi cu acordurile celor de la The dAdA band.

Trupa The dAdA aduce un stil curajos si personal, atat prin mesajele pieselor (pline de ironie si umor), cat si prin liniile melodice care imbina creativ stiluri muzicale diverse pentru a defini un stil unic, out of the box, intr-un cuvant, dAdA.

Fondata in 2010, trupa a debutat cu single-ul “Ne doare la...”, un succes instant care a propulsat formatia in prima linie a muzicii romanesti. Urmatoarea piesa, “Fara regrete”, a consolidat pozitia trupei. Drumul The dAdA a continuat cu “High Hui”, o piesa lejera, lansata in 2012. Single-ul “Banii mei” (2013), amuzant si sincer, isi are inspiratia in viata de zi cu zi a oricarui roman.

In 2013, trupa a revenit in forta cu single-ul “GPS”, o colaborare surpriza cu Zhao. Piesa imbina accente reggae si urban rap, fiind o melodie de vara care da coordonatele exacte pentru acest sezon. Mesajul optimist si haios are in spate o poveste mereu adevarata – cea a burlacului care, in cautarea femeii ideale, schimba constant directia.

The dAdA sunt: Septimiu Urzica (voce si chitara), Theodor Nicolae (chitara si backing vocals), Mihai Ungureanu (bas si backing vocals) si Marian Bobiceag (tobe si percutie).

Trupa si-a adjudecat locul al doilea in cadrul concursului Stufstock Newcomers 2010, dupa numai doua luni de la infiintare, participand apoi in finala concursului Global Battle of the Bands Romania 2010.

The dAdA canta cu zambetul pe buze despre viata si despre probleme chiar si de ordin social intr-o tara etern fascinanta precum Romania. Cei patru baieti vor sa descreteasca, intr-un mod nebun, sincer si relaxat, fruntile din ce in ce mai incretite ale romanilor.

Open doors: 22:00
Entry fee: 10 Ron

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 702
george

Adaugat in urma cu 3451 zile, 17 Oct. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .