poze  concert vama electric la hard rock cafe

Concert VAMA - electric - la Hard Rock Cafe

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 18 Noiembrie 2015 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

Miercuri, 18 noiembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA ! Mai ales ca in fata scenei nu vom avea mese, dansul este garantat !



Toamna a venit cu o "Epidemie de iubire" sau cu un chef nebun sa canti, cat poti de tare, "Perfect fara tine"? Miercuri, 18 noiembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe pentru o seara de hituri pop-rock, alaturi de trupa ta preferata - VAMA!

Un concert Vama este o experienta speciala. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza si iubeste!

La fiecare eveniment din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele pentru showul VAMA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale, biletele au urmatoarele preturi:

- 90 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

- 54 de lei, fara loc, in fata scenei.

In ziua concertului, in limita locurilor disponibile, biletele cu loc la masa vor costa 100 de lei, respectiv 60 de lei cu loc in picioare.

Pentru acest concert este disponibil si suplimentul Meet & Greet, ce ofera sansa unei intalniri cu artistul dupa concert. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumparat si are pretul de 50 de lei.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 858
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3087 zile, 07 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .