poze domino fameless si rockabella la expirat

Domino, Fameless si Rockabella la Expirat

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 14 Martie 2018 21:00
Expirat, Str. Constantin Istrati nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

DOMINO reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, chitară bas, clape și tobe, a prezenței scenice și a felului în care își surprind publicul de fiecare dată.

Muzica lor se încadrează în categoria rock-ului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.
Catalogați încă de la debut drept unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din ultima perioadă, Domino au debutat live în ianuarie 2013 la Viena reprezentând România la Târgul Național de Turism. De atunci, trupa a mai urcat pe scenele multor alte festivaluri din țară: InTransylvania, Padina Fest, Peninsula, TIFF, Focus Festival, Creative Fest, Colors of Cluj și multe altele.

În februarie 2017 au lansat primul lor material discografic, EP-ul „Haida”, primul volum din viitoarea trilogie „Fuga lolelor”.

Fameless este grupul format de Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4 Vocea României. Trupa are la activ un album de debut, „Dreams Without a Past”, de pe care single-ul „For the Love of God” a fost difuzat intens la radio-urile de rock din România.
Albumul lor a primit serioase aprecieri din partea criticilor de specialitate și a fanilor, confirmând natura deosebită a compozițiilor și sound-ul fresh și solid al trupei, cu influențe din zonele rock, hard rock, grunge și progressive rock.

Rockabella este o trupă indie rock, din București, din componența căreia fac parte Teodora Moroșanu (voce), Andrei Ilie (tobe) Șerban-Ionuț Georgescu (bass), Marius Popescu (chitară) și Bogdan Moroșanu (producție muzicală și sunet).
Trupa a debutat in anul 2014 cu single-ul atmosferic „Motionless”. În 2015, Rockabella lansează single-ul și videoclipul „Buttercup” anunțând primul lor material, EP-ul „A World Outside”.
În 2017, trupa anunță un material nou și lansează prima piesă în limba română, „Încă un Pas”. Viitorul album Rockabella este în producție și urmează să fie lansat in 2018.

Bilete disponibile în pre-sale prin iaBilet.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 625
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2245 zile, 26 Feb. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .