poze guest metal night 2 0

Guest Metal Night 2.0

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Aprilie 2017 21:00
Fabrica, Str 11 iunie nr 50

Categorii: Muzica si Concerte

Guest Metal Night ii aduce pe Frantic Amber, Pokerface, Sunless Sky si Between Colors pe aceeasi scenta in data de 21 aprilie, la club Fabrica

Frantic Amber este o trupa death-black metal multinationala, cu 80% componenta feminina, ce isi are in prezent resedinta in Stockholm si reuneste muzicieni din Danemarca, Suedia, Japonia si Columbia.
Formatia a fost consolidata ca si formula de live in 2010 si a explodat in 2012 dupa o prestatie in cadrul P3 Guld. Pana in prezent fetele au sustinut o serie de showuri de club in Europa dar si in cadrul unor festivaluri precum Wacken sau Metaltown.


POKERFACE este o formatie de asemenea female fronted, din Rusia, infiintata in 2013, ce a sustinut mai multe turnee in Europa si au deschis showuri pentru trupe precum Sepultura, Vader, Overkill, Kreator sau Megadeth. Anul trecut Pokerface au sustinut un show in Brasov in deschiderea formatiei Sodom.


Sunless Sky este o formatie americana, formata in 2013 in Ohio ce abordeaza stilul power metal si sunt semnati cu Pure Steel Records. Trupa are la activ un full length ("Firebreather" - lansat in 2014) si o multitudine de turnee in SUA si Europa. Pe 7 aprilie 2017 Sunless Sky urmeaza sa lanseze "Doppelgänger", cel de-al doilea full length din cariera.

Formata in 2012 in Bucuresti, Between Colors sunt trupa cea mai in voga la momentul actual din Metalul Melodic Modern. Combinand compozitiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestratii, breakdown-uri, sintetizatoare si efecte Industrial precum si refrene catchy cu un show live plin de energie, formatia a dovedit de numeroase ori ca trebuie vazuta. Acestia au sustinut si un spectacol special de lansare a albumului de debut, "M.A.D." ce a umplut clubul Quantic, a durat doua ore si a continut constume, proiectii, un set acustic, invitati si chiar si o contorsionista, printre altele. Cu un concept puternic si o pasiune sincera, Between Colors vin sa animeze publicul si sa zguduie scena!

Ora acces public: 20:00
Pretul biletelor este de 30 de lei in presale si 40 de lei in seara evenimentului la intrarea in club .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 293
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 378 zile, 07 Apr. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2219

Alte Evenimente din Bucuresti
mostenirea de lucia verona

Mostenirea de Lucia Verona

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 28 Aprilie 2018
colonelul i pasarile o nebunie de comedie

Colonelul și păsările- o nebunie de comedie

Bucuresti, Bucuresti. Joi 26 Aprilie 2018
cuentos del barrio concert muzica sud americana

Cuentos del Barrio - concert muzica sud-americana

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 August 2018
curs regie film pentru copii 9 13ani

Curs regie film pentru copii 9-13ani

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2018 - 5 Mai 2018
  • Ai ceva de zis?

    .