poze jinxy von d ers lansare videoclip

JINXY VON D’ERS – lansare videoclip

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Noiembrie 2017 20:00
Club Fabrica, strada 11 Iunie, nr.50

Categorii: Muzica si Concerte

"Sugar Rush" este cel mai nou single al trupei JINXY VON D'ERS și este prezentat împreună cu un videoclip, a cărei lansare oficială va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, în Club Fabrica.

Daca piesa anterioară, “Glow”, a fost concepută plecând de la ideea de Alternative Rock balansat, cu strofe soft, contrastând cu refrene și bridge-uri agresive, noul single “Sugar Rush” prezintă o altă față a trupei, aceea de Alternative Punk, cu un ritm uptempo de la început și până la sfârșit. Melodia a fost înregistrată, mixată și masterizată la Cutover Studio, de către Vadim Paloș și va fi inclusă pe albumul de debut, programat pentru anul 2018. Videoclipul a fost regizat de către Emilian Floareș (Helen Film).

JINXY VON D'ERS au debutat în 2016 prin Intermediul Universal Music România, iar printre influențele majore ale trupei se numără: Incubus, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Soundgarden, Alice in Chains sau Pearl Jam. Toate single-urile lor de până acum au intrat în playlistul celor mai importante radiouri alternative din România, iar în vara lui 2017 au putut fi văzuți pe scena unor festivaluri importante din România ca: Electric Castle Festival, Shine Festival, Bucharest GreenSounds Festival, Awake Festival, Rocanotherworld Festival sau Caritabil Fest 1.0.

Special Guests:

NU/ANCE sunt un cvartet de Alternative Rock din Sofia, Bulgaria, aflați în premieră în România. Trupa s-a înființat în 2014 și s-a făcut remarcată pe scena rock din Bulgaria printr-un Alternative Rock melodic, combinat cu pasaje de Rock ‘n Roll, cântate cu o mare doză de energie. Au la activ peste 50 de concerte de club și festivaluri din țară, dar și din străinătate, iar în prezent, se află în proces de promovare a EP-ului lor de debut – 0.4. Printre infulențele trupei se numără: MUSE, Imagine Dragons, Deftones, Kasabian sau Nine Inch Nails.

Sun Boulevard s-au înființat în 2014 și își trag influențele din Garbage, Red Hot Chilli Peppers şi Muse. Stau în zona Alternative/Indie Rock, bat din când în când spre Funk Rock şi au în general un sound fresh. Trupa este formată din: Laur Dragan – voce/bas, Adrian Ursu – chitara si Ovidiu Trandafir – tobe.

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 624
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2340 zile, 31 Oct. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .