poze luiza zan byron in clubul taranului

Luiza Zan & Byron in Clubul Taranului

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 Martie 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Duminica, 1 martie, Dan Byron si Luiza Zan va asteapta la Clubul Taranului din Bucuresti (strada Monetariei, nr. 3) la un nou concert acustic. Avand la dispozitie doar vocile si chitarele, Luiza Zan si Dan Byron ofera in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi, facand din Live Acoustic Duo o experienta ce trebuie traita macar o data.



Luiza Zan a inceput sa cante de la 3 ani iar la 16 ani, cand l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotarat ca vrea sa cante jazz. Publicul o cunoaste fie din formatia Slang, alaturi de care a castigat Premiul I la Cerbul de Aur in 2004, fie de pe urma numeroaselor proiecte de jazz alaturi de muzicieni de renume (Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Rick Condit, Dave Stamps printre altii), fie de pe urma prestatiei tulburatoare din spectacolul „Napasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a invatat sa cante la chitara de unul singur si a facut de doua ori cate jumatate de Academie de Muzica, dar s-a plictisit de fiecare data - mai putin de cursul de compozitie. Acum este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006. Pana atunci a activat in alte cateva formule si formatii, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm si Urma.

Va asteptam asadar duminica, 1 martie, de la ora 20.00 la Live Acustic Duo cu Dan Byron si Luiza Zan. Biletele costa 30 de lei si se pot cumpara de la intrare. Pe durata concertului va rugam frumos sa nu fumati in sala.

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 746
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3321 zile, 23 Feb. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .