poze markus schulz revine in romania la arenele romane

MARKUS SCHULZ revine in ROMANIA la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Februarie 2015 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Markus Schulz a fost desemnat, si anul acesta, “America’s Best DJ”, iar la ora actuala, Markus este cel mai votat si iubit DJ din America.

In ultimii 10 ani, Markus Schulz a contopit stilurile progressive-house si trance in stilul sau creativ, intr-un sound ‘big room’ hibrid inimitabil. Prin DJ seturile sale, propria sa casa de discuri „Coldharbour” si emisiunea sa „Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important in revolutia scenei trance din State Unite ale Americii – o scena care influenteaza la randul ei, intreaga scena muzicala trance pe plan mondial. Acest succes a fost repurtat si in prezenta zecilor de mii de fani care participa saptamana de saptamana la evenimentele unde Markus Schulz este invitat sa mixeze, si in cadrul emisiunii sale GDJB ascultata de peste zece milioane de fani, dar si pe Beatport, clasandu-se cu fiecare release pe cele mai avansate pozitii ca si vanzari A dobandit aceasta pozitie datorita carizmei si notorietatii sale, a pieselor lansate prin intermediul label-ului Coldharbour si a numeroaselor evenimente ce au avut ca element principal sound-ul inedit Markus Schulz.

Dovada a succesului sau sta in faptul ca in cadrul evenimentelor sale sustinute saptamanal, a mixat de fiecare data in fata a zeci de mii de persoane si fani. Cotat din ce in ce mai bine in DJ MAG TOP 100 ( www.djmag.com ) de-a lungul timpului, in 2008 Markus Schulz a avansat pana pe pozitia cu numarul 8 in acest top, pozitie pe care si-a pastrat-o si in 2009, iar acum reprezinta cu succes si fara echivoc, locul unu in preferintele americanilor in ceea ce priveste DJ-ii de club pentru ca la sfarsitul anului 2012 a fost desemnat numarul 1 de catre Revista US EDM DJ Times. De asemenea, in anul 2014 a fost numit din nou cel mai bun DJ din America (“America’s Best DJ”), mixand in cadrul a peste 150 de evenimente pe an, si devenind cel mai cautat DJ din Statele Unite ale Americii.

Gasind echilibrul perfect intre calitate si cantitate, propriile productii ale lui Schulz au devenit componente principale in atragerea iubitorilor de muzica de pretutindeni. De-a lungul ultimilor 9 ani, single-uluri, precum ‘First Time’ & ‘Without You Near’ (2005), ‘Fly To Colours’, ‘Never Be The Same’ & ‘I Am’ (2007) ‘Perfect’ & ‘Cause You Know’ (2008), ‘Perception’ (feat. Justine Suissa) & ‘Do You Dream?’ (2010), ‘Nothing Without Me’ (feat. Ana Díaz), ‘Caught’ (feat. Adina Butar) & ‘Finish Line’ (2012) si cel mai recent (in 2013-2014), imnuri precum ‘Seven Sins’, ‘Remember This’ si "Muse" (feat. Adina Butar), in special albumul de studio ‘Scream’ si ‘Scream 2’ au jucat fiecare rolul lor vital in cariera lui de success.
Datorita interactiunii sale inedite si naturale cu publicul, prin sound-ul sau intuitiv, fara cusur si de neegalat, el a uimit si castigat multimile din fiecare metropola din intreaga lume.

Markus Schulz este o prezenta constanta si isi impartaseste sound-ul unic si inovator in cadrul evenimentelor saptamanale sustinute in cele mai cunoscute cluburi, arene si festivaluri din lume printre care si celebrele Tomorrowland, Transmission, Ultra Music Festival, Nature One, Stereosonic, Electronic Family si Sunrise. In prezent, in al 13-lea an de emisie GDJB ( Global DJ Broadcazst, emisiunea radio saptamanala produsa de Markus ), Schulz a devenit o atractie pentru un numar in continua crestere a iubitorilor de muzica trance si progressive. La inceput fiind difuzat doar in cadrul postului de radio Miami’s Party 93.1, acum se bucura de sustinerea DJ.fm, Sirius/XM Satellite si multe alte posturi de radio din lumea intreaga.

Markus este, de asemenea, cel care a realizat una din cele mai lungi si respectate serii de compilatii din istoria industriei trance. Oferind un punct de vedere microcosmic asupra soundului sau, albumele lui au devenit pietre de temelie pentru colectiile fanilor sai, in timp ce fiecare nou editie lansata aduce un nou val de sustinatori: Miami (2005), Ibiza (2006), Amsterdam (2008), Toronto (2009), Las Vegas (2010), Prague (2011), Los Angeles (2012).

De-a lungul carierei sale Markus a folosit rar pseudonime, considerandu-le valoroase doar in cazul in care au reprezentat o piata de desfacere pentru un sound diferit fata de sound-ul sau deja consacrat. La inceputul anilor 2000 el a lansat 3 single-uri (‘Swirl’, ‘Frozen’ & ‘Lost in Brixton’) sub numele de Dakota. De-a lungul timpului acestea au fost primul contact cu acest gen de muzica pentru un numar mare de noi fani. In anul 2009 si-a indreptat atentia catre recalibrarea sound-ului sau si catre realizarea de materiale pentru un nou album. Rezultatul a fost “Thoughts Become Things”, ce a fost asimilat de catre alte subgenuri din muzica industrial, cum ar fi tehno si house. Astfel Schulz a castigat un numar mare de fani si o ampla arie de sprijin pentru sound-ul sau, din partea altor DJ. Preferintele fanilor dintre cele 7 single-uri incluse in acest album au fost piese precum ‘Chinook’, ‘Johnny the Fox’, ‘Koolhaus’ & ‘Mr Cappuccino”. Avand un asemenea succes, in luna iulie 2011, a fost urmat de sequel-ul ‘Thoughts Become Things II’.

Inmanandu-I premiul pentru Albumul Lunii, Mixmag a declarat ca “o data cu lansarea “Thoughts II”, preudonimul lui Schulz, Dakota, ar putea castiga notorietate”, in timp ce DJ Mag spunea ca acesta contine “riff-uri luxuriante si un tempo ce se indreapta spre house”. De asemenea a declarat ca sunt “sound-uri epice”. Revista DJ Times a scris : “fiecare single ofera un sound unic si creaza o atmosfera inedita”, in timp ce revista germana Raveline a scris ca: “niciun DJ nu ar trebui sa rateze partile mai intunecate, mai progressive si tech ale sound-ului al lui Schulz. Pana in prezent, a conceput 5 noi single-uri (‘Sinners’, ‘Sleepwalkers’, Katowice’ and the AA ‘In A Green Valley’/’Saints’) si, de asemenea, a lansat o editie de remixuri ale pieselor lui realizate de Arnej, KhoMha, Mr.Pit, Wellenrausch. Dupa lansarea pierei “Go!” (co-productie cu Dennis Sheperd), in luna martie 2012 Markus a anuntat ca acesta este primul single ce va fi inclus pe noul sau album. Al patrulea turneu a fost incheiat la mijlocul lunii iunie si a fost urmat de lansarea piesei “Scream” pe data de 31 august. Colaborarile ulterioare, “Caught” (alaturi de protejata lui, romanca Adina Butar) si “Loops & Tings” (cu Ferry Corsten) au capturat perfest starea de spirit a EDM din anul 2012, reusind astfel sa intre in cursa pentru locul 1 in clasamentul Beatport. Albumul s-a bucurat de aprecierea criticilor. Oferindu-i premiul pentru Albumul Lunii, Mixmag a declarat ca “al patrulea album lansat de Schulz este lyric, bine definit si vocal si atinge multe puncte culminante ale industriei musicale”. De asemenea revista EDM a decalrat ca ‘Scream’ impreuna cu continuarea ‘Scream 2’ “exceleaza datorita numeroaselor momente vocale ce le contine”. “With his second title in three years, Markus has further solidified his place in the realm of U.S.-based DJs.


As a longtime global jock, Markus has taken his music around the world and, now with the skyrocketing popularity of dance music in America, his home country has offered even more support than ever. He’s a DJ with old-school skills in the booth and the studio, but, crucially, he’s adept enough to know how to move the new-school audiences that are filling America’s nightclubs and festivals. Congratulations, Markus!” – Jim Tremayne, Editor, DJ Times.

Asadar va invitam sambata, 7 Februarie 2015, la un party special cu Markus Schulz (headliner), Snatt & Vix (warm-up) la Arenele Romane (in Parcul Carol din Bucuresti, str. Cutitul de Argint nr.3) incepand cu orele 22.

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 974
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3359 zile, 17 Ian. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .