poze naxatras si flesh rodeo in question mark bucuresti

Naxatras si Flesh Rodeo in Question Mark, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 12 Iulie 2015 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Naxatras vin din Grecia și abordează o combinație de stoner și psychedelic rock cu unele influențe progressive, funk și jazz, încorporând și elemente vintage ce aduc aminte de anii ’70. Membrii trupei cântă împreună de 3 ani, iar în 2015 au lansat primul album de studio, auto-intitulat, înregistrat în numai 3 zile la studiourile Magnetic Fidelity, situate într-o localitate rurală din nordul Greciei. Materialul a fost realizat folosind exclusiv tehnologii analogice, atât în faza de înregistrare cât și în cele de mixaj și masterizare, alături de inginerul de sunet Jesus Agnew, cu o vastă experiență în acest domeniu. Concertul din Question Mark reprezintă prima apariție live a formației în România.

Duminică, 12 iulie, formațiile Naxatras (Grecia, stoner/psychedelic rock) și Flesh Rodeo (București, alternative metal) vor concerta în clubul Question Mark din București (Calea Victoriei, nr. 48-50, în incinta Pasajului Victoria). Concertul va începe după ora 20:00 iar intrarea costă 15 lei.



http://www.facebook.com/naxatras
http://naxatras.bandcamp.com/releases

Flesh Rodeo este o trupă bucureşteană de alternative metal, formată în anul 2010. Până în prezent, formaţia a susţinut peste 60 de concerte alături de nume precum Karma To Burn, Smallman, Point Blank, Luna Amară, White Walls, Coma sau Implant Pentru Refuz, participând și în cadrul festivalurilor B’estfest şi Rockstadt Extreme Fest. În octombrie 2013 a fost lansat albumul de debut „Tellurium-128”, care conţine 8 piese înregistrate şi mixate de Marius Costache. Cu ocazia acestui concert, Flesh Rodeo vor reveni pe scenă după o pauză concertistică de 8 luni.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 812
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3187 zile, 08 Iul. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .