poze pasion de arrabal concert de muzica sud americana

Pasion de arrabal - concert de muzica sud-americana

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 Martie 2015 19:00
Ceainaria, ArTea str. Amiral Vasile Urseanu nr.1

Categorii: Muzica si Concerte

Mai toate genurile muzicale traditionale ale Americii Latine s-au nascut in zonele marginase ale oraselor si satelor de acolo. S-au nascut dintr-o nevoie arzatoare a unor oameni de a-si "striga" si impartasi fericirea, nostalgia, tristetea, dorul... trairile lor pline de pasiune.

Mai toate genurile muzicale traditionale ale Americii Latine s-au nascut in zonele marginase ale oraselor si satelor de acolo. S-au nascut dintr-o nevoie arzatoare a unor oameni de a-si "striga" si impartasi fericirea, nostalgia, tristetea, dorul... trairile lor pline de pasiune. Ele au fost, la inceput, povestiri, pe care artistii au ales sa si le cante ca sa fie duse mai departe sub aceasta forma. Si asa au devenit povesti... Povesti cantate, pentru care limba nu constitie o bariera. Pentru ca ele, in primul rand, se simt. Singura conditie e sa vii cu sufletul deschis si sa le lasi sa iti faca sa vibreze in el coarde pe care poate chiar le-ai uitat.


Ioana Ernea a studiat canto la facultatea de Teatru şi acasă, cu Youtube-ul, dar studiile de actorie au format-o în aşa fel încât povestea fiecărui text pe care îl rosteşte cântat devine a ei, şi-o asumă şi o retrăieşte de fiecare dată. A început să se exprime în acest fel când a descoperit tangoul, fiind chemată să susţină concerte la festivaluri de gen şi nu numai în România şi Turcia şi să se alăture trupei argentiniene Narcotango, la concertul lor din 2011 din Bucureşti.

Alexandru Nucă a început să studieze chitara la 6 ani şi de atunci a luat genurile muzicale la rând, ca şi instrumentele. Cel mai aproape de suflet i-au rămas bandoneonul şi chitara, cu aceasta din urmă interpretând tango, dar şi alte stiluri de muzică latino cu influenţe din mai multe genuri muzicale. A colaborat cu nume mari din muzica românească, dintre care cel mai important este cel al regretatei Anca Parghel.

Rezervari: 0773 303 113

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/685770011531828/?ref_newsfeed_story_type=regular

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 849
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

ioana

Adaugat in urma cu 3322 zile, 22 Feb. 2015

Adaugat de Habanegra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 54

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .