poze placebo in concert aniversar la bucuresti

Placebo in concert aniversar la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 28 Iunie 2017 19:00
Arenele Romane Bucuresti Cutitul de Argint, nr 3

Categorii: Muzica si Concerte

Placebo aniversează 20 de ani printr-un concert la București

Turneul excepțional “20 years of PLACEBO” ajunge și în România


Profitați de numărul limitat de bilete speciale puse la bătaie pentru acest concert.
Fii “The Better Friend” sau, cel puțin, “A Friend Indeed” la aniversarea PLACEBO.

Mai multe detalii pe www.rockfm.ro, www.unsitedemuzica.ro, www.eventim.ro, www.phoenixentertainment.ro, www.sapteseri.ro, www.showpass.ro.


Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, a ales să celebreze 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Astfel, pe 28 iunie, la Arenele Romane, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă parcurgând 20 de ani, 7 albume de studio incluse în top 20 și zeci de amintiri și stări de spirit inspirate de ritmurile captivante și de versurile intrigante ale unor piese ca “Pure Morning”, “The Bitter End”, “Every me and Every You” sau “Teenage Angst”.

Despre turneul aniversar, frontman-ul Brian Molko a declarat:

“Să zicem doar că setlistul va cuprinde piese pe care am jurat că nu o sa le mai cântăm vreodată. Fanii au fost foarte răbdatori cu noi din moment ce nu am cântat decât rareori cele mai de success materiale ale noastre, astfel că am decis să le oferim ceea ce vor să audă. Aniversarea a 20 de ani reprezintă momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor noștri, dar este o șansă și pentru noi să ne revizuim începuturile. Deci, dacă vreți să ne vedeți cântând “Pure Morning” sau “Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai interpretat în aproape 10 ani și s-ar putea nici să nu o mai facem în viitor, vă așteptăm la concerte! V-am pregătit și alte surprize”.

Placebo a marcat împlinirea a 20 de ani de activitate prin lansarea compilației “A Place for Us to Dream”. Aceasta cuprinde 36 de piese, ilustrative pentru evoluția formației de-a lungul timpului, marcând cu atenție angoasa, exuberanța, diversitatea, nesupunerea și exultarea care au caracterizat parcursul trupei.

“This album is for you, not for me. Dream of a place where we all belong. I hope to meet you there one day.” (Brian Molko, Ibiza, iunie 2016, despre compilația “A Place for Us to Dream”)
Placebo a luat ființă în 1992, datorită întâlnirii întâmplatoare dintre Brian Molko și Stefan Olsdal într-o stație de metrou din Londra. În 1996, formația avea să lanseze și primul său album, câștigând popularitatea prin energicul și controversatul single, “Nancy Boy”. De atunci, cu fiecare piesă lansată, de la “Special K”, “Black-Eyed”, “Sleeping with Ghosts”, “Battle for the Sun”, “Loud Like Love” și până la feat.-urile emoționante cu David Bowie (“Without You I’m Nothing”), Michael Stipe de la R.E.M (“Broken Promise”) sau Alison Mosshart de la The Kills (“Meds”), Placebo și-a consolidat pozitia de top în arealul celor mai influente trupe contemporane. Sound-ul inconfudabil al lui Placebo este citat ca sursă de inspirație de către formații ca My Chemical Romance sau Panic! At the Disco.

Concertul de la Arenele Romane este, fără îndoială, un must-see pentru toți cei care, la un moment dat, s-au intersectat cu universul creat de Placebo.
Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro la prețul de 190 de lei după cum urmează

Pre-sale “The Better Friend” – în număr limitat
Pre-sale “A Friend Indeed” – în număr limitat, disponibil după epuizarea pachetelor “The Better Friend”
Acces general – disponibile după epuizarea pachetelor “A Friend Indeed”

Pret bilet: 220 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1572
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2547 zile, 07 Apr. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .