poze revelion 2015 in the silver church bucuresti

Revelion 2015 in The Silver Church, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 31 Decembrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

La achizitionarea unui numar de 10 bilete normale (200 lei) sau 10 bilete VIP (350 lei) va oferim inca unul gratuit!

Noaptea de Revelion are si in acest an ca tema balul mascat. Extravagant, opulent, elegant. All inclusive (Open Bar and Buffet). Muzica va fi cea din serile de vineri si sambata (charts, classics, pop hits) cu DJ-ii rezidenti. Un eveniment neconventional, marca The Silver Church Club.

"Midnight Masquerade Ball" inseamna desigur Bal mascat. "Bal" pentru a sublinia solemnitatea serii si atentia cu care este tratat orice detaliu insemnand decorul, mobilierul, atmosfera, crescendo-ul muzical si artistic. "Mascat" pentru a transmite si comunica extrem de concis esenta (cheia) in care se va desfasura intreaga seara: fiecare persoana prezenta la acest eveniment va purta un costum sau o masca, adica va intruchipa un personaj. Astfel, fiecare va juca un rol. Unii participanti vor dori sa isi joace si in aceasta seara rolul din fiecare zi, asa cum sunt obisnuiti. Poate din conservatorism, poate din motive de timiditate, de siguranta, instinct de autoconservare, confort psihic, teama de a parea penibili, agorafobie etc., nu vor dori sa se costumeze. si ei sunt bineveniti. Costumatia este recomandabila, dar nu obligatorie.

Pentru toti ceilalti, motto-ul serii este:
"Only for this night, choose a character that you've always wanted to be!"
Rolul pe care doriti sa-l jucati in aceasta noapte speciala, personajul pe care doriti sa-l intruchipati si costumatia in care doriti sa va deghizati trebuie sa se supuna unei singure reguli: sa fie un personaj in a carui piele ati dorit dintotdeauna sa intrati.

Evenimentul din aceasta seara are o regula ce se doreste a nu fi incalcata: "Silence rule".
Aceasta regula a tacerii are urmatoarea semnificatie: chiar daca unele persoane ne sunt cunoscute din viata de zi cu zi sau de la evenimentele anterioare ce au avut loc in club, regula tacerii ne obliga sa NU tinem cont de adevarata identitate a persoanei in cauza si sa respectam rolul pe care aceasta il propune. Dupa ora 00.00 regula poate fi pastrata, dar nu se mai constituie intr-o obligatie.
"Silence rule" are si o a doua semnificatie: ceea ce se intampla in club, ramane in club! Este o regula ce se aplica in multe alte locuri si semnifica dreptul inalienabil al participantilor la intimitate. Nu sunt permise fotografierea sau filmarea persoanelor din club decat cu acceptul explicit al acestora si este descurajata orice initiativa de tip paparazzi sau vanatori de scandaluri mondene. Bal mascat semnifica si dorinta intima a participantilor de a se arata si a se comporta incognito, fara a fi judecati, fara a fi asociati cu diverse categorii sociale, fara catalogari si fara repercusiuni viitoare asupra vietii lor sociale sau profesionale.

Cateva detalii tehnice ale acestui eveniment:
Pe parcursul intregii nopti servirea va fi de tip "open bar". Va exista un bufet suedez pus la dispozitie de firma de catering partenera a clubului (produsele prezentate nu vor fi in nici un caz putine cantitativ sau calitativ). sampania, din partea casei desigur, va fi servita in cupe tuturor celor prezenti exact inainte de miezul noptii.

Clubul isi va deschide usile pentru a-si primi oaspetii la ora 21.00. Garderoba este gratuita si suficient de mare pentru a cuprinde toate paltoanele sau hainele de schimb.
Programul muzical (DJ Set) va fi asigurat de cei doi DJ rezidenti ai clubului, iar stilul muzical va fi cel cu care v-ati obisnuit din serile de vineri si sambata (charts, classics, pop hits).

Fara tombole cu premii, fara muraturi si ciorba la finalul serii, fara dedicatii muzicale, si fara intreruperi suparatoare.

Numarul biletelor puse in vanzare pentru aceasta seara este limitat la 550, pentru a putea asigura confortul si intimitatea persoanelor prezente.

Pretul biletului de intrare este de 200 de lei/persoana. (not seated/ fara loc)

Pentru persoanele speciale, exista o zona speciala: VIP Area, un pachet special VIP si un pret special: 350 de lei/persoana. (seated/ cu loc).

Pachetul special VIP include: accesul in zona VIP, loc rezervat individual la canapele, rafinamente culinare speciale (platouri exquisit, ciocolaterie belgiana extra fina, platouri de fructe etc.). Servirea in sectorul VIP se va face la mese, numarul de ospatari fiind suplimentat pentru aceasta seara.

Meniul de bauturi disponibil la petrecerea de Revelion este urmatorul:

SPIRITS - BAUTURI ALCOOLICE
- Finlandia, The Famous Grouse, Dewar’s, J&B, Camino, Jagermeister, Jameson, Bacardi, Jack Daniel’s
VODKA
- Finlandia
BLENDED SCOTCH WHISKY
- J&B, The Famous Grouse, William Lawson’s, Dewar’s
AMERICAN WHISKEY
- Jack Daniel’s
ROM
- Bacardi Superior / Oakheart
VERMOUTH
- Martini Bianco /Rosso / Dry
LIQUEUR
- Jagermeister, Bailey’s, Sambuca, Southern Comfort, Cointreau, Drambuie

SHOTS/COCKTAILS
SHOTS
- Tequila Camino, Absinth, Sambuca, Jagermeister
SHOTS
- Slippery Nipple, Screaming Orgasm, B52, Kamikaze, Blowjob, Redline
FLAMING
- Passport To Hell, Liquid Marijuana
CLASSIC
- White Russian, Black Russian, Rusty Nail, Godmother, Godfather, Margarita, Orgasm, Appletini, Dry Martini, Cosmopolitan, Daiquiri, Negroni, Manhattan
- Flaming Lamborghini
REGULAR
- Mojito, Mai Tai, Long Island Iced Tea, Bullfrog, Caipirinha, Caipiroska, Caipirissima, Strawberry Caipirinha / Caipiroska, Sex on the beach, Pinacolada
NON ALCOHOLIC
- Green Apple, Safe Sex, Shirley Temple, Rainbow, Wild Cherry
____________________________
SOFT DRINKS:
- Apa plata / minerala), Nestea, Santal, Kinley, Fanta, Coca Cola, Sprite,
- Fresh (portocale, grapefruit)
- Granini, Santal, Cranberry
HOT DRINKS (bauturi calde)
- Espresso, Cappuccino, Caffe Latte
BEER - BERE
- Tuborg
- Carlsberg, Krombacher non-alcoholic
- Salitos, Guinness
ENERGY DRINKS (BAUTURI ENERGIZANTE)
- Red Bull, Red Bull Sugar Free
LONG DRINKS
- Finlandia Apple/Cola/Cranberry/Orange/Tonic/,
- Whisky Apple/Cola/Cranberry/Tonic/
- Jagermeister Apple/Cola/Cranberry/Tonic/
- Campari Orange, Bombay Sapphire Tonic, Cuba Libre, Tequila Sunrise, Bloody Mary
- Jack Daniel’s Apple/Cola/Soda/
All long drinks with energy.

WINES
- Bordeaux Baron Philippe de Rotschild Rouge/Blanc glass

Biletele pot fi procurate din incinta clubului, in orice seara de functionare a acestuia, incepand cu ora 22.00, persoana de contact Coralia, telefon 0723.379.026, sau de la sediul firmei ce opereaza clubul (Kulturhaus Bukarest, Str. Sf. Vineri, Nr. 4), in zilele de luni-vineri, intre orele 15.00 si 19.00, persoana de contact Anna, telefon: 021.313.55.92.

Pret bilet: 350 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1507
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3400 zile, 07 Dec. 2014

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .