poze richard clayderman with full orchestra

Richard Clayderman with full orchestra

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 8 Martie 2017
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Richard Clayderman celebrează la București Ziua Femeii pentru prima dată cu full orchestra. Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, oferă femeilor în dar cel mai frumos cadou: un concert dedicat lor, cu piese atent selectate și cu multe alte surprize, pentru o atmosferă plină de delicatețe și romantism.

Richard Clayderman își dă întâlnire cu publicul din România într-un concert fulminant, cu o producție fără precedent, pe 8 martie la Sala Palatului.
Celebrul pianist va fi acompaniat pe scenă de nu mai puțin de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București
Astfel, spectatorii români vor avea șansa de a sărbători Ziua Internațională a Femeii alături de unul dintre cei mai romantici muzicieni ai planetei, într-o atmosferă captivantă, încărcată de emoție și tandrețe.
The Prince of Romance, așa cum este cunoscut pianistul de origine franceză, este un artist foarte atașat de țara noastră întrucât în cazul fiecărui concert pe care l-a susținut la noi, a introdus elemente de noutate, reușind să ne surprindă de fiecare dată. Astfel, de-a lungul timpului, pianistul i-a avut alături pe muzicienii Cameratei Regale, pe prim-balerina Monica Petrică și pe coregraful Razvan Mazilu, dar și pe bine cunoscutul maestru al nailului, Gheorghe Zamfir.
De această dată, grația muzicală va fi emanată de virtuozitatea lui Clayderman și a Orchestrei Simfonice București, iar spectacolul se anunță a fi unul de neuitat.
Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.
Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 538
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 139 zile, 06 Oct. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2163

Alte Evenimente din Bucuresti
fantastic summer festival

Fantastic Summer Festival

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2017 - 20 Iul 2017
next season targ de incaltaminte genti si accesorii din piele

NEXT SEASON Targ de incaltaminte, genti si accesorii din piele

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2017 - 3 Mar 2017
parkway drive arenele romane

PARKWAY DRIVE - Arenele Romane

Bucuresti, Bucuresti. Joi 20 Aprilie 2017
scott bradlee s postmodern jukebox

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Martie 2017
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Richard Clayderman with full orchestra

    .