poze scoala de vara boem club
poze scoala de vara boem club poze scoala de vara boem club

Scoala de Vara Boem Club

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 16 Iulie 2014 09:30 - Miercuri 30 Iulie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Cursuri de muzica pentru toate varstele la Scoala de Vara Boem Club

Cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se vor desfasura in perioada 22 Iunie- 15 Septembrie 2014 si se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea pe perioada vacantei de vara, cand au mai mult timp liber la dispozitie si pot acorda mai multa atentie acestui hobby.
Fie ca vorbim despre lectiile de pian, chitara, tobe, percutie, saxofon, violoncel, vioara, flaut, clarinet, oboi sau canto, la Boem Club micii artisti pot alege sa studieze unul sau mai multe instrumente, individual sau in grup, alaturi de prietenii lor, astfel incat experienta de la cursurile de muzica sa fie una cat mai distractiva. Atat pentru cei care isi doresc sa invete sa cante ca si hobby, cat si pentru cei care doresc sa faca muzica de performanta, Scoala de Muzica Boem Club le pune la dispozitie toate resursele in vederea atingerii obiectivelor dorite, dovada stand numeroasele premii obtinute de cursantii Boem Club la concursurile de muzica organizate anul trecut si anul acesta.


Pe langa cursurile de muzica, la Scoala de Vara Boem Club cei mici se pot bucura de compania colegilor de la alte instrumente in cadrul intalnirilor saptamanale de la orele gratuite de cor si workshop de teoria si istoria muzicii, lectii pe care Boem Club le ofera bonus tuturor celor care urmeaza cursurile de instrument/canto.
In cadrul programului de Scoala de Vara, cursantii vor beneficia la primele cursuri de stabilirea de catre profesor a nivelului muzical, in scopul de a oferi informatiile muzicale potrivite si de a adapta metoda de lucru in functie de preferintele si aptitudinile fiecarui cursant.
Avantajele programului Scolii de Vara Boem Club sunt multiple, incepand de la discount-ul acordat pentru cele 8 lectii din cadrul abonamentului si continuand cu posibilitatea aprofundarii cunostintelor, datorita faptului ca acest abonament contine doua-trei sedinte pe saptamana, timp in care cursantii pot asimila mult mai repede informatiile primite in cadrul lectiilor de muzica.
Pentru inscrierea la cursurile de muzica din cadrul programului Scoala de Vara Boem Club 2014, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va adresati receptiei sediului Boem Club la care doriti sa va inscrieti.

Sediul Boem Club Alba-Iulia - 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Razoare - 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti - 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Pret bilet: 400 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1011
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

tecla radulescu

Adaugat in urma cu 3571 zile, 16 Iul. 2014

Adaugat de Boem Club

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .