poze smiley live pe domeniul manasia

Smiley - live pe Domeniul Manasia

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Martie 2017 20:30

Categorii: Muzica si Concerte

Deschidem sezonul primavaratic cu un eveniment ce speram sa iti puna zambetul pe buze. Sambata, 4 martie, Smiley – omul va concerta la Domeniul Manasia, intr-un show live ce promite sa te poarte cu fiecare piesa intr-un carusel de emotii pozitive. Insa oricat de bine ar fi povestita, experienta unui show Smiley trebuie simtita, dincolo de cuvinte. Ha Ha Hai si tu!



A cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alaturi de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, dupa care artistul s-a indreptat catre o cariera solo. Pana in prezent a lansat trei albume solo: „In lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010) si „Acasa” (2013), in care a investit pasiunea sa pentru muzica si a jonglat, ca un adevarat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b si hip-hop. Rezultatul s-a vazut in aprecierea primita din partea publicului, din milioanele de vizualizari ale videoclipurilor si din hit-urile care au atins pozitii fruntase in topurile muzicale.

Smiley se pregateste pentru albumul cu numarul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunta a fi cel mai complex material al artistului, se numeste „Indragostit (desi n-am vrut)”, care poate fi ascultat pe YouTube si pe smiley.ro. De asemenea, pe final de 2016, artistul a lansat si “Confesiune“, o piesa extrem de sensibila despre parintii si relatia pe care o avem cu acestia.

„Hahaha Production este dovada ca visele pot deveni realitate. Sa lucrez alaturi de prieteni pe care i-am intalnit la gradinita si in scoala primara este tot ce mi-as fi putut dori.”

Devenit deja un nume puternic in industria muzicala, Smiley a dovedit ca pe langa faptul ca poate converti talentul in muzica de calitate, acesta mai poate transforma si muzica buna intr-un business eficient. Astfel, in 2009 Smiley a fondat casa de productie HaHaHa Production din dorinta de a uni toate fortele de productie intr-un singur loc, prin formarea unei echipe puternice de artisti si producatori talentati. Printre cele mai de succes proiecte produse si dezvoltate de Smiley in calitate de producator s-au numarat artistii Hahaha Production: Feli, Radio Killer, Sore, Cabron, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Dorian, Speak, dar si alti cunoscuti muzicieni, precum CRBL, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, Anda Adam, Andreea Banica, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel. In ceea ce priveste colaborarile internationale, Smiley a lucrat pana acum cu Ingrid, o celebra artista din Italia, dar si cu rapperii americani Snoop Dogg si Sway, in timp ce alte astfel de colaborari inedite se afla in pragul lansarii.

Desi lumea lui Smiley se invarte in jurul domeniului muzical, artistul a avut ocazia sa arate ca este si un priceput om de televiziune, ba chiar si un actor extrem de talentat. Smiley este inclus in doua dintre cele mai urmarite emisiuni de televiziune din Romania, respectiv „Romanii au Talent” si „Vocea Romaniei”, aparand de-a lungul vremii intr-un serial („Un pas inainte”) si mai multe lungmetraje – „Un film Simplu”, „Nasa” sau „#Selfie”.

PRET BILET (21 – 26 februarie): 75 lei / persoana
PRET BILET (27 februarie – 4 martie): 85 lei / persoana
Biletele sunt puse in vanzare in reteaua Eventim, pot fi achizitionate de la Domeniul Manasia sau la intrare, in ziua evenimentului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 797
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2605 zile, 02 Mar. 2017

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .