poze stefan banica concert extraordinar de craciun 2013

Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun - 2013

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Decembrie 2013 19:30 - Duminică 15 Decembrie 2013
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Stefan Banica continua traditia concertelor extraordinare de Craciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv - “Alerg printre stele”! O performanta unica a unui artist roman!

Pe 13, 14, 15 decembrie 2013, ora 19:30, Stefan Banica isi asteapta publicul la Sala Palatului cu o atmosfera de poveste, pentru a petrece impreuna seri de neuitat, pline emotie, bucurie si energie. 
De peste un deceniu, concertele de Craciun Stefan Banica reprezinta un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna, in atmosfera magica a Craciunului. 

Prin spectaculozitatea si complexitatea productiei, concertele de Craciun marca Stefan Banica reprezinta un eveniment-reper pentru luna decembrie, o productie fara egal in peisajul muzical romanesc! Stefan Banica a stabilit adevarate recorduri pentru Romania prin concertele sale de Craciun: 7 concerte de amploare, sustinute consecutiv la Sala Palatului. 

Concert extraordinar de Craciun Stefan Banica, 2013 – „Alerg printre stele” – un show impresionant: muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati-surpriza, dans si interpretari de exceptie. Un eveniment unic ce nu trebuie ratat!
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Opera Romana, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Statia de metrou Unirii 1, Magazinele Unirea (parter), Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Flanco, Diverta, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro 

Cu mii de concerte in intreaga tara, peste 240.000 spectatori doar la show-urile sale de Craciun, 48 de concerte de Craciun «sold out» la Sala Palatului, Stefan Banica este unul dintre cei mai respectati si iubiti artisti din Romania, cu o cariera impresionanta de peste 25 de ani in muzica, teatru, film si televiziune.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2290
Cuvinte cheie: Bucuresti
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3908 zile, 16 Iul. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .