poze tiarra for my sins si contra band in club fabrica

Tiarra, For My Sins si Contra Band in Club Fabrica

Bucuresti , Bucuresti. Joi 25 Septembrie 2014 21:00
Str. 11 Iunie Nr. 50

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Fabrica din capitala

Trupa Tiarra apare in anul 2004 in Bucuresti. Dupa multe schimbari de componenta si stil, Tiarra se stabilizeaza la o formula de 8 membri. Stilul Tiarra se incadreaza in aria gothic metalului, insa imbina si elemente de death, black, doom, darkwave, progessive precum si aspecte ale metalului modern. Versurile Tiarra se bazeaza pe experientele proprii membrilor si exploreaza dualitatea si antagonismul sentimentelor umane. Gothic metalul sta la baza trupei Tiarra, trupa care imbina instrumente specifice metalului cu instrumente clasice. Riff-urile de chitara si sunetul pregnant si cald al violoncelului, viorii, sound-ul clapelor, pot crea contraste sau legaturi subtile. Stari contradictorii, rezonante, momente energice sau evident melancolice incorporate in influente doom, dark, progressive sau symphonic traverseaza compozitiile trupei. Mesajul pieselor e, de obicei, unul dur si nu prin limbajul folosit ci mai degraba prin starile pe care le descrie sau le induce. Agresivitatea e data de intensitatea emotiilor, nu de cuvinte ce pot fi taioase, dar de multe ori goale. Versurile stabilesc legatura, canalul de comunicare dintre muzica si cei dispusi sa asculte, pentru ca intotdeauna e nevoie de o poveste, fie ca surprinde de la un simplu moment pana la o intreaga lume, fie reala, fie una imaginara. Ne regasim de multe ori in cea reala pentru ca rezonam si semanam cand e vorba de sentimente iar in cea imaginara putem fugi usor de cea reala unde ne putem crea noi povesti, secrete sau emotii impartasite cu altii. Muzica poate fi cu siguranta o poarta intre aceste doua lumi. Opt instrumente, opt oameni care umplu scena, la clape John, Anda si Alex la voce, Tudor la chitara, Adi la bass, Iulia si Corina la violoncel si vioara, Cristi la tobe.



Tiarra are in palmares zeci de concerte de club si in aer liber, in Bucuresti si alte orase din tara, atat ca headline cat si ca formatie in deschiderea unor trupe de top (Lake Of Tears, Diary Of Dreams, Theatre Des Vampires, Galadriel si majoritatea numelor cunoscute autohtone), precum si prezente pe scenele multor festivaluri (OST, Artmania, Zilele Bucurestiului la Viena, Top T, White River Fest, etc).



Materiale discografice:

Drama Per Musica – 2005, Demo – Self Produced, Romania

Post Scriptum- 2008, Full length - Alphawinter (Omvina) Records, Germany

Le Monde Des Tenebres – 2012, EP – Self produced, Romania



Membri:

Lead Vocals - Anda Pomponiu,

Vocals - Alex Pantea (Indianu'),

Keyboards - Ion Pomponiu (John),

Guitars - Tudor Scanteie,

Violin - Corina Gheorghe,

Cello - Iuliana Gheorghe,

Bass Guitars - Adi Comorasu,

Drums - Cristi Racasanu (Wracasheaan)



https://www.facebook.com/TiarraRO





For My Sins



For My Sins este o formatie de melodic metal din Bucuresti si a luat nastere din dorinta unei noi abordari a metal-ului. Prin imbinarea agresivitatii cu partile melodice, la inceputul verii anului 2014, formatia a luat cu asalt scenele cluburilor din Romania. Vocea solistei combina elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism, temele abordate sunt menite sa ofere ascultatorului o traire cat mai completa a naturii umane.



Membri:

Laura Bratu - vox

Silviu Bercus - lead guitar

Marius Iacob - guitar

Tiberiu Niculae - bass

Adrian Gheorghiu – drums



https://www.facebook.com/formysinsofficial





Contra Band



Trupa s-a format in 2012 timpuriu si abordeaza promitator stilurile heavy metal, hard rock si pop rock. De asemenea amalgamul stilurilor ascultate si abordate de fiecare membru al trupei, da nastere unor piese originale, profunde, pozitive si care dau de gandit.



Pana in prezent au zguduit peretii catorva cluburi si au facut sa vibreze numeroase scene de la diverse festivaluri, atat in Bucuresti cat si in tara.



S-au bucurat de o atentie progresiva din partea publicului si li s-a dat de inteles ca se doreste un album de la ei. Momentan sunt in plin proces de inregistrare a pieselor.



Membri:

Irina

Marru

Vlad

Bobi

Perry

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2022
george

Adaugat in urma cu 3475 zile, 23 Sep. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .