poze vinny appice mob rules live

Vinny Appice - Mob Rules Live

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 20 Mai 2018 20:00
Quantic, Intrarea Grozavesti

Categorii: Muzica si Concerte

Stay Metal Forever si Club Quantic va invita duminica, 20 mai, de la ora 20.00, la un eveniment inedit in care sunteti invitati impreuna cu copiii si bunicii.

Vinnie Appice a facut parte din formatiile JOHN LENNON, DIO, BLACK SABBATH, HEAVEN AND HELL, BLACK SABBATH cu OZZY OSBOURNE, WWIII, AXIS, DERRINGER, KILL DEVIL HILL si in prezent din formatia LAST IN LINE.

La 16 ani, Vinnie a inceput sa cante cu John Lennon, la ultima aparitie a lui John Lennon pe scena si a aparut in 3 videoclipuri a le lui J. Lennon.

In 1980 Black Sabbath il recruteaza pe Vinnie Appice urmand sa plece in turnee si sa inregistreze clasicele albume "Mob Rules", "Live Evil" si "Dehumanizer" cu Ronnie James Dio vocal.

In 1983 Vinnie isi uneste fortele cu Dio inregistrand albumele “Holy Diver” si "Last In Line".

Cu peste 40 de ani de experienta a cantat in fata a nenumarati fani, a vandut milioane de albume, a inregistrat si a colaborat ca si coautor la piesele a mai mult de 30 albume din care, multe, o parte importanta au fost multi-platinum records si inca se vand in multe exemplare si in ziua de astazi.

Tobele sale se pot auzi de asemenea pe coloanele sonore ale unor filme ca: Wayne's World 2", "Heavy Metal", "Iron Eagle", "Bedazzled" si "Bad Teacher".

In numeroasele carti scrise despre Black Sabbath si Dio, intotdeauna autorii au mentionat stilul unic si puternic de a bate la tobe a lui Vinnie Appice, astfel intrand in istoria rockului.

Set list-ul acestui concert va include piesele albumului „Mob Rules” si celebrele piese Heaven and Hell si Dio : MOB RULES , FALLING OF THE EDGE OF THE WORLD, HOLY DIVER, WE ROCK, NEON KNIGHTS, HEAVEN AND HELL, WAR PIGS, LAST IN LINE

Formatia Prefix TM , cunoscuta drept tupa tribut Black Sabbath, va cânta în deschiderea concertului pe care formaţia Vinnie Appice îl va susţine pe 20 mai, in Club Quantic din Bucuresti.

Prefix TM este o trupa relansata in martie 2015 in Brasov ca trupa tribut Black Sabbath, in prezent lucrindu-se la compozitiile proprii intr o maniera old school hard rock.

Bilete:

Early bird: (pina la data de 15 martie) - 35 lei
Presale: 16 martie - 19 mai: 50 lei
La intare in ziua evenimentului - 75 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro
si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 718
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2244 zile, 26 Feb. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .