poze violin and the edge of contrast la serendipity coffee tea

Violin and the Edge of Contrast la Serendipity Coffee&Tea

Bucuresti , Bucuresti. Joi 9 Octombrie 2014 20:30

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Serendipity Cafe din capitala

Joi, 9 octombrie, de la ora 20,30, Iustin Galea va invita la un ceai cu iz de visare, in cadrul unui recital de vioara de o sensibilitate aparte, “Violin and the Edge of Contrast”.

Provenind dintr-o familie cu traditie artistica, pasiunea pentru muzica a venit intr-un mod cu totul firesc pentru Iustin, un violonist cu peste 23 de ani de studiu de vioara.

Intalnirea cu Maestrul Modest Iftinchi, unul din parintii spirituali ai viorii in Romania, reprezinta pentru el marea sa sansa, avand onoarea de a-i fi elev. A urmat apoi Facultatea Nationala de Muzica din Bucuresti alaturi de profesori cu nume de referinta, in strainatate avand oportunitatea de a se perfectiona in baroc, jazz si in compozitie. in paralel a dezvoltat si partea de compozitie care a dat roade in diferite colaborari in tara si strainatate, una dintre acestea fiind coloana sonora a unui film turnat in Statele Unite.

Iustin Galea a cochetat si cu muzica de teatru avand privilegiul sa lucreze cu regizori de cea mai inalta clasa , de la Victor Ioan Frunza pana la Alexandru Dabija.

Muzica si artele sunt pentru el un mod de viata, un limbaj de sine statator, iar la Serendipity vioara sa va “povesti” despre toate acestea.

Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugamintea de a include un numar de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonica a numarului de locuri in ziua evenimentului.

Rezervarile la acest eveniment incep de la ora 20,00, pentru a avea timp sa comandati si sa va servim ceaiuri, cafele si bunatati ale ceainariei pana la ora 20,30, ora dupa care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideratie pentru artist.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 3490 zile, 28 Sep. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .