poze viorica pintilie iordache ghassan bouz in j ai bistrot

Viorica Pintilie, Iordache, Ghassan Bouz in J'ai Bistrot

Bucuresti , Bucuresti. Joi 21 August 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Gradina J'ai Bistrot din capitala

Joi, pe final de august, de la ora 20:00, vom gazdui in gradina un concert cu o formula de muzicieni intalnita rar pe aceasi scena, Viorica Pintilie, Iordache, Ghassan Bouz si Sorin Romanescu se vor intalni pe inserate si se vor juca, cu muzica la noi in gradina.

VIORICA PINTILIE este pe scena de la 15 ani, a absolvit Scoala de Muzica in Chisinau, iar de curand a absolvit si un master in muzica jazz la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

A trecut prin mai multe genuri de muzica pana a ajuns sa cante jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine. A lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atat in cluburile din Bucuresti, cat si in Cluj, Sibiu, Targu Mures si chiar la Chisinau, in Bulgaria si Portugalia.

Cu o intensa activitate concertistica, in diferite formule, Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte este una intima si calda! Ai senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta.

Printre colaborarile ei intalnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu.

IORDACHE este saxofonist si compositor care si-a inceput cariera in anii ‘90. A colaborat cu Timpuri Noi, Harry Tavitian, Lucian Ban, Sarmalele Reci, Ada Milea. In prezent este membru al grupului rock Kumm si isi conduce propriul septet de jazz Iordache, alaturi de care a lansat recent ultimul album, “Garden Beast”. Mai multe informatii puteti gasi pe www.iordache.ro

GHASSAN BOUZ este un percutionist libanez care s-a format ca autodidact. Are deja o experienta muzicala bogata in tara sa natala si in lumea araba, prin aparitii scenice alaturi de unii dintre cei mai cunoscuti muzicieni din aceasta regiune. Pasiunea lui Ghassan Bouz pentru muzica araba se reflecta pregnant in interpretarile sale, adaugand o nota unica muzicii contemporane vestice. Ghassan abordeaza cu succes o mare varietate de genuri muzicale: muzica araba, rock, salsa, fusion si jazz.

SORIN ROMANESCU a absolvit Conservatorul din Bucuresti si activeaza din 1988 ca performer, compozitor, producator si profesor.

Nume consacrat al chitarei jazz in Romania, a colaborat cu diversi muzicieni de jazz, si cu formatii cunoscute precum Sarmalele Reci ori Jazz it Up. Printre creatiile sale se numara coloane sonore pentru teatru (Dumnezeu binecuvanteaza America de Petre Barbu – distins cu „Premiul Criticilor”) precum si pentru dans contemporan (Requiem for a Dog de Ioana Popovici, Movement on the Edge de Mark Thompkins, The Old Man from the Border de Eduard Gabia, Orpheus or About Descending de Vava Stefanescu).

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 804
popadriana

Adaugat in urma cu 3533 zile, 18 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .