poze warm up artmania festival 2010 in clubul fabrica

Warm up ARTmania Festival 2010 in clubul Fabrica

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 30 Iulie 2010 19:00
Club Fabrica: 11 Iunie 50

Categorii: Muzica si Concerte

Ne pregatim de ARTmania Festival 2010 in clubul Fabrica din Bucuresti cu ACT, Tiarra si doi DJ: Silviu D. de la Radio Lynx Heavy Hour responsabil de "Metale" si Ina de la Lux Noctis cu muzica Old School Goth.

Warm up-ul incepe vineri, 30 iulie 2010, la ora 19:00. Accesul este liber. Aici vom extrage din joben cei trei castigatori ai concursului metropotam.

Formatia ACT a luat nastere in anul 1997, la Bucuresti. In forta si cu determinare, baietii au produs primul lor demo, "Striga!", menit sa se transforme in primul disc ACT. Proiectul a stagnat insa, lovindu-se de mentalitatea ingusta a unor sefi de case de discuri, incapabili sa digere sound-ul punck-rock propus de trupa. Dupa primul an de concerte de club, festivaluri, aparitii radio si TV, gasca se sparge, pentru a reveni la sfarsitul lui 2006, in aceeasi formula de exceptie. De data aceasta sunt decisi sa lupte impotriva celor care s-au opus muzicii lor in anii de inceput.

Si asa se naste primul lor disc "Exact", in noiembrie 2008. Ii puteti vedea si asculta pe baietii de la ACT pe scenele din tara si speram, in scurt timp, si din afara!

Membrii: Constantin Sandu - voce; Vlad Vacarescu - chitara; George Costinescu - bas/voce; Augustin Costinescu - tobe

Tiarra apare sub aceasta titulatura in 2004. Dupa o perioada destul de zbuciumata caracterizata de schimbari succesive de membri si stil se stabilizeaza la o structura de 8 muzicieni provenind din backgrounduri muzicale diferite. Imbinand cu succes metalul si muzica simfonica stilul se incadreaza in mare in sfera gothicului simfonic, fara insa a exclude si unele nuante de doom, black, death, power, progressive sau dark.

Pana la momentul actual Tiarra reuseste sa inregistreze doua materiale discografice bine primite de public si de presa de specialitate. Primul dintre aceste materiale este intitulat Drama Per Musica si insumeaza 8 piese ce alcatuiesc acest demo autoprodus. Urmatorul material, intitulat Post Scriptum este un album full length produs sub egida casei de discuri Omvina Records din Germania. Materialul are 10 piese, unele dintre ele fiind reeditari ale celor de pe albumul demo Drama Per Musica. Intregul mesaj al muzicii Tiarra este condensat in numele primului material discografic: Drama Per Musica.

Line up actual: Anda - voce; Alex - voce; John - clape; Tudor - chitara; Adi - bass; Gabi - tobe; Iulia - violoncel; Diana -vioara

Radio Lynx traieste radio pe net. Primul post radio- visual interactiv din internetul romanesc. Bloguri, transmisii live si peste 30 de show-uri pentru un public cat mai diversificat. Locul unde poti sa palavagresti in voie, sa asculti si sa fii ascultat, sa iti iei vedetele preferate la intrebari si le vezi reactiile in timp real. Aici poti sa te distrezi, sa primesti sfaturi, sa faci haz de necaz si nu in ultimul rand, sa asculti multa muzica buna.

Heavy Hour este cea mai tanara emisiune de gen din online-ul romanesc, pastorita de Liviu si Silviu. Rebel pana in maduva oaselor, Silviu se lupta de doua ori pe saptamana cu sunetele, informatiile si partenerul de emisie pentru a oferi cel mai bun show de metal. Determinat, pisalog pe alocuri, dar intotdeauna plin de umor si nelipsit de replici, Silviu a creat una dintre cele mai ascultate emisiuni de gen. Prezent pe la concerte, evenimente si in bodegi metaliste a luat pulsul ascultatorului si l-a adus on air.

Lux Noctis este singura comunitate gotica activa din Romania ce sprijina scena goth de 3 ani printr-un portal de stiri online si prin petreceri tematice regulate. Comunitatea inglobeaza peste 350 membri din toata tara, iar numarul acestora este in crestere. Lux Noctis isi propune dezvoltarea subculturii gotice din Romania prin promovarea muzicii si a evenimentelor de acelasi gen, in randul tinerilor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 638
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5027 zile, 16 Iul. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .