poze o b f feat shanti d serious bass night 2 20 dec colectiv

O.B.F. feat. SHANTI D | SERIOUS BASS NIGHT #2 | 20 Dec @ COLECTIV

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Decembrie 2014 22:00 - Duminică 21 Decembrie 2014
Str. Tabacarilor nr.7 (In incinta fostei fabrici Pionierul)

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte

SERIOUS BASS NIGHT revine cu mult așteptații francezi de la OBF, pentru prima dată în București, alături de MC-ul lor preferat, SHANTI D, pentru prima oară în România. OBF revine în România după experiența Subsonic Festival din 2012, unde au reprezentat, alături de Iration Steppas, capul de afiș al scenei soundsystem. Rezultatul va fi o seară specială de DUB cu mult bass și armonii.


Serious Dub prezintă SERIOUS BASS NIGHT #2

Invitați :

O.B.F. feat. SHANTI D – FR – Heavyweight Dub

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Serious Dub | Buc.

Selector LazyFace | Sofia, BG

Zo | CJ

Low Freq | Buc.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SERIOUS BASS NIGHT revine cu mult așteptații francezi de la OBF, pentru prima dată în București, alături de MC-ul lor preferat, SHANTI D, pentru prima oară în România.

OBF revine în România după experiența Subsonic Festival din 2012, unde au reprezentat, alături de Iration Steppas, capul de afiș al scenei soundsystem.

Rezultatul va fi o seară specială de DUB cu mult bass și armonii.

Data : 20 Decembrie 2014
Oră începere : 22:00

BILETE : numai la intrare, 20 LEI

Locație : Colectiv Club - Str. Tăbăcarilor, nr. 7
Facebook.com/colectiv.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

O.B.F. (FR) – Original Bass Foundation

Facebook.com/pages/OBF-Sound-System/203439546416627
Soundcloud.com/obfsoundsystem

Rico și G. au început să colecționeze muzică la sfârșitul anilor 90, de la roots la UK dub. Apoi au realizat faptul că au nevoie de un soundsystem puternic pentru a-și livra selecțiile de muzică în locațiile underground din Geneva și Franța. La începutul anilor 2000 s-au hotărât să își construiască propriul soundsystem. Inspirați de sound-urile Jamaicane si Britanice, au construit cutii de bași puternice, medii și înalte ascuțite, pentru a obține adevărata senzație a muzicii dub și reggae așa cum ar trebui să fie ea ascultata.

Influențați de diverse genuri muzicale, O.B.F. și-au dezvoltat propriul stil. Au trebuit să devină unici pentru a merge mai departe în lumea soundsystem. Apreciază roots reggae dar și noile producții digitale venind din toate colțurile lumii. O.B.F. creează muzică prin intermediul a diverse drum machine-uri și sintetizatoare, mixând roots rock reggae cu sunete digitale. Stilul lor a adus o gură de aer proaspăt în lumea dub, și nu în ultimul rând au beneficiat și de atingerea dub-ului francez.

O prezență constantă pe scena Reggae europeană, O.B.F. cântă pentru a zgudui națiunile și a face oamenii să danseze pe muzică bass cu mesaj.
O.B.F. pot oferi o experiență autentică soundsystem, de 5 ani găzduind scene pentru Outlook Festival din Croația (cel mai mare festival al culturii bass din Europa) și multe alte festivaluri de profil. Își lansează majoritatea producțiilor prin intermediul propriei case de discuri, Dubquake Records.



SHANTI D (FR)

Facebook.com/pages/SHANTI-D/277943185556794
Soundcloud.com/shanti-d

Cunoscut pentru numeroasele colaborări din spectrul dub-ului franțuzesc, cu nume precum High Tone, Bass Crafters (Kali Live Dub), Mungo’s Hi-Fi sau OBF, Shanti D este un MC cu o deosebită cultură muzicală și influențe dintre cele mai exotice, care și-a început activitatea în anii `90 in Paris, într-o scenă soundsystem aflată abia la început. Este constant prezent pe scenele celor mai importante festivaluri din Europa, în special alături de OBF, cu care a colaborat și la ultimul album al acestora, “Wild”.


SERIOUS DUB (București)

Facebook.com/seriousdub
Soundcloud.com/seriousdub
Youtube.com/seriousdubmusic

Serious Dub reprezintă pasiunea pentru muzica dub, și a luat naștere relativ recent, în a doua jumătate a anului 2011, ca o grupare de promoteri ai muzicii dub reggae. Un an mai târziu Serious Dub a fost co-organizator al Subsonic Festival 2012 - Păulești, pentru care a propus majoritatea numelor din line-up-ul scenei soundsystem.

Din dedicația pentru muzica dub au apărut și producțiile muzicale Serious Dub, iar pe scena oferă un set evolutiv de la dub la steppa în stil soundsystem, împachetați cu dubplate-uri, singura promisiune fiind legată de calitatea și exclusivitatea muzicii, considerând mai puțin importante modalitațile de exprimare, atât timp cât vibe-ul este pozitiv.


Selector LAZYFACE (Sofia - Bulgaria)

Facebook.com/selector.lazy.face
Mixcloud.com/lazyface

LazyFace este un iubitor al muzicii în primul rând, printre preferințele sale numărându-se genurile ska, reggae, calypso, soul și RnB. Pe scena variază de la digital dancehall pana la heavy UK Dub, fără a se limita la un anumit gen.
Este, de doi ani, gazda singurei emisiuni radio saptamanale din Bulgaria dedicată muzicii reggae, Jamaica Air Force Radio Show.

A parcurs în turneu întreaga Europă (Germania, Polonia, Slovacia, Slovenia, Cehia, Grecia, Romania etc.) deschizând show-uri pentru trupe renumite cum ar fi Dub Incorporation, Mungo’s HiFi, Jaya the Cat, Michael Rose și mulți alții.


ZO (Cluj-Napoca)

Soundcloud.com/zzohd

Născut în Hunedoara și stabilit în Cluj-Napoca, după 4 ani de activitate de promoter, ZO și-a început activitatea de DJ. Mixează linii de bass din genuri precum dub, reggae și dubstep, rezultatul fiind o bătaie mult accelerată a inimii publicului.
A deschis pentru sau a stat alături pe scena cu Newham Generals, Roommate & Parly B, Mungo’s HiFi, Sukh Knight, Subcarpati sau Shadowbox.


LOW FREQ (București) | music is a social statement

Soundcloud.com/low-freq
Soundcloud.com/shadowbox-ro
Soundcloud.com/the-dream-diggers

LowFreq este un proiect ce explorează frecvențele joase ale unor genuri muzicale precum industrial și tehno până la dub și hip hop, frecvențe ce fac corpul să vibreze. În muzica creată de Low Freq accentul nu este pus numai pe tobe sau pe bass dar și pe armonii și efecte care pot induce o anumită stare.
Sunetul creat este unul militant ce provine din realitatea cotidiană.

LowFreq face parte din trupa Shadowbox și colectivul Irie Warriors Soundsystem unde, alături de Sheba și Dani, a construit un soundsystem de 10Kw. Low Freq a demarat și proiectul The Dream Diggers, alături de Inward String, primul album urmând să apară la începutul anului 2015.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SPONSORI : SERIOUS DUB

Info, press & media please e-mail : seriousdub@gmail.com

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/554016298062177

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1057
Cuvinte cheie: OBF , Serious , bass , dub , rock , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

serious dub

Adaugat in urma cu 3418 zile, 18 Nov. 2014

Adaugat de Serious13274

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .