poze satul lui mos craciun la bucuresti mall
poze satul lui mos craciun la bucuresti mall poze satul lui mos craciun la bucuresti mall

Satul lui Mos Craciun la Bucuresti Mall

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 10 Decembrie 2017 12:00 - Duminică 24 Decembrie 2017
Calea Vitan 55-59, București 031282

Categorii: Petreceri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Până pe 24 Decembrie, clienții primului centru comercial modern din România pot trăi magia sărbătorilor de iarnă în Satul lui Moș Crăciun din București Mall Vitan: acolo vor primi bunătăți, vor vedea desene animate într-unul din cele mai mici cinematografe din lume amenajat într-un iglu și vor călători în celebra sanie cu ajutorul realității virtuale.

Până în Ajunul Crăciunului, în fiecare zi între orele 12.00 și 21.00, vizitatorii primului centru comercial modern din România pot intra în atmosfera festivă tipică acestei luni gustând din plin experiențele oferite de Satul lui Moș Crăciun, amenajat la parterul București Mall Vitan.

O parte din Sat a fost creată special pentru cei mici, sub formă de iglu. Acesta are un diametru de patru metri și o înălțime de 1,5 metri și este totodată unul din cele mai mici cinematografe din lume. În interiorul său, copiii pot urmări desene animate.

Satul lui Moș Crăciun pune la dispoziția clienților București Mall Vitan experiențe pentru întreaga familie. Adulți și copii deopotrivă se pot bucura de o zonă de relaxare , unde vor primi din partea București Mall Vitan bunătăți de sărbători. De asemenea, în apropierea acesteia, se află un loc special amenajat dedicat împachetării cadourilor, acesta fiind un alt serviciu gratuit pus la dispoziția clienților primului centru comercial modern din România.

Totodată, întreaga familie va avea șansa să îl cunoască pe adevăratul Moș Crăciun și să imortalizeze momentul în photo corner-ul dedicat acestui eveniment. În plus, părinții și copiii pot face o călătorie virtuală în sania trasă de reni și vedea tărâmurile cutreierate de Moș Crăciun, cu ajutorul tehnologiei VR.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1375
Cuvinte cheie: Bucuresti
pr_

Adaugat in urma cu 2306 zile, 04 Dec. 2017

Adaugat de PR_

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .