poze in februarie mesajele de dragoste ajung pe ecranele grand cinema
poze in februarie mesajele de dragoste ajung pe ecranele grand cinema

In februarie, mesajele de dragoste ajung pe ecranele Grand Cinema

Bucuresti , Bucuresti. Luni 2 Februarie 2015 14:00

Categorii: Petreceri , Spectacole si Filme

In weekendul de Valentine’s Day, Grand Cinema & More ofera pachete speciale pentru indragostiti: bilete la filmul Fifty Shades of Grey, alaturi de cina si after-party la Grand Combo

In luna februarie, Grand Cinema & More si Grand Combo devin cele mai romantice destinatii pentru indragostiti, cu evenimente si oferte speciale pentru cupluri.
In weekend-urile 13-15, 20-22 februarie, precum si pe 24 februarie - de Dragobete, cele mai frumoase mesaje de dragoste ajung pe marile ecrane. Inainte de fiecare film proiectat la Grand Cinema & More, declaratiile de iubire si chiar cererile in casatorie vor putea fi proiectate pe ecranele de cinematograf. Pentru a-si impartasi mesajele, utilizatorii trebuie sa isi urce declaratiile de dragoste, in format video, in aplicatia disponibila pe pagina www.grandentertainment.ro, intre 2 si 23 februarie.
De Ziua Indragostitilor, cuplurile se vor bucura de o seara de speciala, cu tematica inspirata de cel mai asteptat film al inceputului de an. Disponibil numai in seara de 14 februarie, pachetul special „Valentine’s Date” include doua bilete la filmul „Fifty Shades of Grey” de la ora 19:45, cina pentru doua persoane si after-party la Combo Diner, precum si transportul pana acasa. Pretul unui pachet pentru 2 persoane este de 150 de lei. Pachetele pot fi achizitionate atat online, cat si de la casele de bilete Grand Cinema & More.
Pentru posesorii de Grand Card, cinematograful din Baneasa Shopping City ofera preturi speciale pentru meniurile Just For You si Uno. Incepand cu 9 februarie, timp de 3 saptamani, la achizitionarea oricaruia dintre ele, vizitatorii il vor putea primi pe cel de-al doilea cu o reducere de 50%. Promotia este valabila de luni pana joi, cu exceptia zilelor de miercuri.
Totodata, Grand Cinema & More a pregatit o surpriza celor care vor sa surprinda cele mai frumoase amintiri alaturi de persoana iubita. Perechile isi vor putea face poze la photo cornerul tematic, iar in weekend-urile 13-15, 20-22 februarie, un fotograf profesionist va captura cele mai pasionale momente si le va oferi cuplurilor imaginile inramate.
La Grand Combo, de luni pana joi, de pe 9 februarie pana la finalul lunii, distractia e mai usor de impartasit pentru posesorii de Grand Card. La achizitionarea unei ore de bowling sau biliard, cea de-a doua ora de joc este gratuita. Pentru a se relaxa in pauza dintre partide, indragostitii se pot rasfata cu meniul de finger-food, disponibil oricand doar in zona de jocuri, dar si cu cocktailuri care sa le aprinda pasiunea.
Tot din 9 februarie, fanii de American food, indragostiti sau nu, isi vor putea crea meniul preferat la Combo Diner. Meniurile pot contine, la alegere, salata si fel principal sau fel principal si desert. Preparatele care pot fi combinate includ salata Tex Mex, vrabioara cu creveti servita cu cartofi prajiti, friptura de pui sau porc cu sos sherry servite cu cartofi wedges si brownie cu sos de zmeura.
Nu in ultimul rand, cei care aleg sa petreaca weekend-ul de Valentine’s Day si ziua de Dragobete la restaurantul cu specific american se pot bucura de oferta speciala pentru cupluri, pregatita de Grand Combo: primele 20 de rezervari pentru doua persoane primesc o reducere de 15% pentru meniurile a la carte.
Mai multe detalii despre ofertele din luna februarie sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1161
people

Adaugat in urma cu 3364 zile, 02 Feb. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .