poze tot un targ

TOT un targ

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Noiembrie 2017 12:00 - Duminică 19 Noiembrie 2017
TOT, Splaiul Unirii 160

Categorii: Petreceri , Targuri

Dăm startul sezonului de sărbătoare cu un târg care îți oferă TOT ce ai nevoie! Dacă îți plac cumpărăturile, arta, cărțile, produsele hand-made și petrecerile bune, evenimentul TOT este pentru tine.

Pe 18 noiembrie deschidem porțile TOT și aducem in sufrageria noastra urbana artişti, maeştri handmade, branduri promițătoare aflate la început de drum și pasionaţi de vintage. Nu uităm de mâncare, ceai, cafea, muzică și party, pe timpul serii.
Împreună cu ReSale Shop, pe toată durata weekend-ului 18-19 noiembrie vă oferim o experienţă completă unde vă puteţi uita după haine de toate felurile (de designer, noi şi vintage - altele călătoare tocmai din India), accesorii, încălţăminte, mobilă, vinyluri, cărți şi lista continuă. Toate acestea în timp ce vă puteţi pune la curent cu expoziţiile de artă ale artiştilor români şi savura gustările și băuturile pe care le-am pregătit.
Seara vă așteaptă un party cu muzică asigurată de oameni mișto precum DJ– ul francez Alex Troubetzkoy, Bogdan DMT si Brad.
TOT este un spațiu alternativ menit să găzduiască documentarea, creația, expunerea și promovarea artei contemporane. Recent a găzduit expoziția de artă contemporană În serie, în cadrul Noaptea albă a galeriilor. Expoziția s-a bucurat de un public numeros, încântat de artiștii expuși, de formații și arii diferite, precum pictură, grafică, sculptură, fotografie, proiecții vizuale, instalații interactive, muzică și dans contemporan.
Partenerul nostru, ReSale Shop, este unul dintre cele mai inovative și cunoscute brand-uri de haine vintage din București.
Hai la TOT !

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/171193160128142/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2087

Eveniment postat de organizator

andreea matei

Adaugat in urma cu 2330 zile, 10 Nov. 2017

Adaugat de totunspatiu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .