poze angel s lust an attitude party

Angel's Lust - An Attitude Party

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Noiembrie 2009 22:00
The Silver Church Club

Categorii: Petreceri

The Silver Church Club introduce un nou concept de eveniment: "Hedonistic Space". Locul şi momentul în care fantasmele, visurile, aspiraţiile pot deveni realitate.

Nu inventăm nimic nou. Doar creăm pentru prima dată în Romania ceea ce alţii, în alte locuri din Europa au reuşit să aducă la nivelul de excelenţă: Un spaţiu de manifestare a trăirilor interioare celor mai ascunse, un spaţiu de comunicare şi de interacţionare. Un spaţiu ce permite exprimarea activă a atitudinii individuale. Un spaţiu în care se renunţă conştient şi asumat la convenienţele sociale proprii fără a le afecta pe ale celorlalţi. În sensul de a le respecta şi a ţine cont de ele, atunci când cei din jur o cer. Acest ciclu de evenimente "Hedonistic Space" se va constitui ulterior într-un manifest al libertăţii mentale. O mişcare ce promovează şi încurajează culturile (şi implicit comunităţile) alternative. De orice natură ar fi ele.

Tema acestei seri este antiteza. "Lust or chasity, vice or virtue, purity or depravity". Nu-i aşa că în acelaşi timp sălăşuiesc în noi ambele atitudini, diametral opuse? Nu-i aşa că uneori avem impulsuri interioare contradictorii ce ne determină să avem o conduită oscilatorie, ezitantă, pasivă, pentru că nu putem să ne hotărâm în ce parte să înclinăm balanţa? Eros sau logos, raţiune sau simţire, extrovertit sau introvertit, activ sau pasiv, negru sau alb, monogamie sau poliarmonie sunt clişee ce ne urmăresc toată viaţa. Şi ne fac să ne învârtim într-un cerc vicios din care nu putem să ieşim prin forţe proprii. Ajutorul venit din exterior este în acest caz binevenit. Ajutorul nu constă dintr-o direcţionare într-o parte sau alta (manipulare) ci din prezentarea obiectivă a variantelor posibile. Subiecţii vor alege singuri. Dar în deplină cunoştiinţă.

A doua temă a acestei seri este atitudinea. Într-o seară de club, de orice fel ar fi ea, atitudinea unei persoane se poate manifesta în două feluri:
1. Prin comportament (atitudine socială, comunicare, dans, interacţionare, generarea unei atmosfere plăcute, body-language, echilibru, determinare, motivaţie, distracţie, interpretarea unui rol - în pielea unui personaj, extrovertism, etc.)
2. Prin ţinută. Înţelegându-se aici ţinuta corporală (tipul de mers, gestica, etc.) şi tipul de îmbrăcăminte adoptat. Dresscod-ul. Semnalul pe care dorim să îl transmitem celor din jur. Zona de apartenenţă pe care dorim să o comunicăm non-verbal. În acest fel suntem identificaţi şi putem la rândul nostru să identificăm cel mai corect oamenii din jurul nostru. "Nu haina îl face pe om" - este o zicală ce se aplică în ziua de astăzi din ce în ce mai puţin. Poate nu haina îl face pe respectivul om, dar haina sigur îl recomandă, şi îl identifică. De aici sfatul, recomandarea şi rugămintea organizatorilor: Pentru evenimentele din ciclul "Hedonistic Space", ce au loc în zilele de sâmbătă, dresscode-ul recomandat este întotdeauna stylish, glamour, fetish, kinky, carnival, uniforms, black tie, BDSM (lack, latex, leather), sexy, dress to impress.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 733
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5266 zile, 18 Nov. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .