poze the countdown 2014

The Countdown 2014

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 31 Decembrie 2013 22:00

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 5000/8000

CEA MAI COOL PETRECERE DE REVELION?! Faceti in asa fel incat sa petreceti noaptea dintre ani la Sala Polivalenta, alaturi de Christopher Lawrence, DJ Wanda, DJ Miki Love si Snatt & Wix!

MEI Concerts Entertainment organizeaza THE COUNTDOWN 2014 - New Years’Eve Dance Party, cu participarea extraordinara a Playboy. Experimentati cea mai incitanta petrecere din oras la cote maxime, pe 31 decembrie 2013, incepand cu orele 22, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Petrecerea va incepe cu DJ Wanda, al carei nume este sinonim cu distractia si care va crea atmosfera in stilul sau inconfundabil.

Snatt & Vix reprezinta un duo de DJ care a contribuit intr-o mare masura de-a lungul anilor la sporirea reputatiei unui gen muzical euforic pe scena locala si internationala. Ei au creat beaturi trance unice si puternice. Pentru ei, trance a devenit o religie și un stil de viata! Au impartit pupitrul cu multi DJ importanti ca: TIESTO, ARMIN VAN BUUREN, CHICANE, PAUL VAN DYK, ROGER SHAH iar acum isi intalnesc fanii la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Trecerea dintre ani se va face in compania detinatorului titlului de "Cel mai bun DJ american", castigat in cadrul Premiilor Anuale Internationale din Muzica Dance (IDMA). Christopher Lawrence este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre DJ-ii si producatorii de top. Numit "un superstar DJ" de binecunoscuta revista URB din SUA si "unul dintre cei mai populari DJ din circuitul global" de DJ Magazine, Christopher Lawrence este unul dintre cele mai respectate nume din muzica dance contemporana. Considerat un personaj complex al scenei internationale a muzicii dance, este prezent atat in cele mai renumite festivaluri si cluburi din lume, cat si in cele mai obscure cluburi after-hours. Integritatea lui Christopher si angajamentul pe viata pe care l-a facut cu stilul trance underground l-au transformat intr-o legenda si i-au adus respectul fanilor si a industriei muzicale. De-a lungul ultimilor ani, Christopher a primit numeroase premii si distinctii. Clasat pe locul # 4 in DJ Mag Top 100, el este, de asemenea, castigatorul titlului de "Cel mai bun DJ al Americii" in DJ Times.

Invitatii vor primi sampanie din partea casei la miezul noptii. Nu vor lipsi efectele speciale, iar surprizele ca Bunnies Hour (in timpul careia va mixa DJ Miki Love) se vor tine lant.

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la Sala Polivalenta si online pe www.eventim.ro) si au pretul de 60 lei (daca sunt achizitionate pana la 30 noiembrie 2013), 75 lei (daca sunt achizitionate pana pe data de 15 decembrie), 100 lei (daca sunt achizitionate pana pe data de 30 decembrie) si 150 lei in ziua evenimentului. Biletele pentru categoria VIP au pretul unic de 400 lei (pentru perioada 30 octombrie – 31 decembrie). Pentru categoria VIP, pretul biletelor va include bufet suedez (pus la dispozitie de Il Gusto di Vivere - SAVOARE ITALIANA PENTRU UN NOU INCEPUT DE AN!).
*Intrarea este permisa doar persoanelor cu varsta minima 18 ani.

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1253
Cuvinte cheie: DJ , petrecere , revelion , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

mei concerts

Adaugat in urma cu 3794 zile, 08 Nov. 2013

Adaugat de ralucadeusan

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .