poze joia pacatosilor alina manole raul kusak

Joia Pacatosilor - Alina Manole & Raul Kusak

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Aprilie 2014 21:00
Puzzle Cafe Bistro & Live Events (Piata Victoriei, bloc D1)

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

In noaptea de joi, 17 aprilie, si nu intamplator, Alina Manole si Raul Kusak vor canta impreuna din nou in "spovedania" despre iubirea reala. Voce și pian, doua minti luminate, două firi artistice aparte. Nu, nu e concert de jazz. E concert cu muzica Altfel. Intim, delicat, unic.

In 2012, in Joia Mare a Pastelui, debuta un proiect muzical situat undeva intre muzica, teatru. I s-a spus “spectacol-concept” si a fost denumit “Joia Pacatosilor”.
Spectacolul s-a jucat de atunci in sali de concerte de teatru sau de club care permit spectatorului sa urmeze firul povestii cu atentie si in liniste. A asculta o poveste care isi permite sa dezvaluie in pub-lic, pe alocuri cu ironie, pe alocuri cu umor, pe alocuri cu tandrete, fata reala a cuplurilor, presupune confort de sunet si de atmosfera.
Subiectul este destinat publicului inteligent, care stie sa treaca dincolo de cuvinte si muzica pentru a pasi in propriul univers, unde adevarurile stau bine ascunse...
“Joia Pacatosilor” apartine Alinei Manole si lui Raul Kusak, fiecare dintre ei fiind “personaj principal”, vreme de 1 ora si jumatate, in acest spectacol-concept, unic, sincer, adevarat.

In noaptea de joi, 17 aprilie, si nu intamplator, Alina Manole si Raul Kusak vor canta impreuna din nou in "spovedania" despre iubirea reala. Voce și pian, doua minti luminate, două firi artistice aparte. Nu, nu e concert de jazz. E concert cu muzica Altfel. Intim, delicat, unic.

Alina Manole este artistul care scrie si canta „pacatele” fiecaruia dintre noi, cele spuse in soapta, cele vorbite pe la colturi (de Luna Patrata), cele spuse în somn. Ironia, jocul de-a drama, „incomod-ele” recunosteri se regasesc in muzica Alinei, in atmosfera eleganta a fiecarui concert pe care il sus-tine....

Raul Kusak este artistul care picteaza calea pieselor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inima. Magia prin care acest pianist minunat transforma notele in cuvinte e disponibila doar acelui Cunoscator, nu de teorii muzicale, ci de viata si dragoste...

Concertul va avea loc in Clubul Puzzle, joi, 17 aprilie, ora 21:00. Rugam publicul sa ajunga la timp pentru a ocupa locurile rezervate. De la ora 20:45, rezervarile isi pierd valabilitatea. Spectacol fara pauza, in timpul caruia publicul este rugat frumos sa pastreze linistea.


Alina Manole – pagina oficiala facebook: https://www.facebook.com/AlinaManoleOficial
Blog personal: blog.alinamanole.ro

--------------

Info & rezervari: 077 21 600 31 / http://liveinpuzzle.ro/rezervari

Mai multe detalii: http://www.liveinpuzzle.ro/evenimente

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 760
Cuvinte cheie: Kusak , alina , manole , raul , jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

carmen

Adaugat in urma cu 3663 zile, 14 Apr. 2014

Adaugat de CarmenIvascu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .