poze recital de pian eduard kunz 12 mai 2017

Recital de Pian Eduard Kunz 12 Mai 2017

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 12 Mai 2017 19:00
Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, Sala George Enescu

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Universitatea Națională de Muzică București are deosebita plăcere de a vă invita în data de 12 Mai, orele 19.00, la un sublim recital de pian susținut de Eduard Kunz.

Suntem onorați de prezența unui pianist de renume mondial, care are în palmares nu mai puțin de 13 mari premii în competiții internaționale de profil, inclusiv Marele Premiu al Concursului Internațional George Enescu. Numit în topul celor mai buni 10 pianiști de mâine, laureat al prestigiosului Festival de Muzica Verbier, Artist al Societății Filarmonice din Moscova, fost BBC Radio 3 New Generation Artist și, nu în ultimul rând, Artist Global Yamaha, Eduard va încânta publicul bucureștean cu un repertoriu ales din Bach și Beethoven.

Eduard Kunz a susținut concerte alături de cele mai importante orchestre ale Europei, inclusiv alături de The Royal Philarmonic Orchestra, Royal Albert Hall - Londra, Deutsches Symphonie Orchester - Berlin Philharmonie, toate orchestrele BBC, Royal Stockholm Philharmonic și Royal Scottish Orchestras, Orchestre National du Capitole de Toulouse și RTE Orchestra. Eduard a fost medaliat de The Worshipful Company of Musicians, premiat de Hattori and Musical Foundations din Londra, a obținut Premiul Dame Myra Hess, Premiul Yamaha Music Foundation of Europe, Premiul Spivakov Foundation și Premiul "Richter" de la Rostropovich Foundation in Moscova. Suntem bucuroși să-l avem pe scena noastră pe Eduard, un artist valoros, care, pe lângă apariții frecvente în Europa, este prezent în recitaluri şi concerte cu casa inchisă în Rusia - ţara sa natală dar şi pe scenele din Asia, în mod particular în China şi Japonia. Printre planurile de viitor ale lui Eduard se numără și un turneu solo în România.

Criticii descriu prestațiile lui Eduard ca fiind ,,din altă lume” (The Herald), artistul reuşind prin pasiunea sa şi techinca sa vulcanică, să atragă înspre muzica clasică un public larg. Vă invităm, așadar, să luați parte la o astfel de experiență, Vineri, 12 Mai, orele 19.00, în Sala George Enescu din cadrul UNMB.

Intrarea este liberă.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/162433034284857/

Pret bilet: -

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 709
adriana farcas

Adaugat in urma cu 2517 zile, 08 Mai. 2017

Adaugat de Adriana7

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .